• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katrin, ja mam owu ok 16-18 dc. A z lekarzami widzisz jeden mówi jedno, drugi drugie, i bądź tu człowieku mądry, hehe.

A my bez przytulanek już prawie miesiąc i pewnie jeszcze długo nie będzie. Ale damy radę, hehe. Najważniejsza teraz dla mnie dzidzia. Jak pójdę do gina to się upewnię, czy nadal nie możemy, ale podejrzewam, że po tych przejściach to jeszcze długo będzie zakaz.

A powiem Wam jaką kiedyś miałam sytuację. Poszłam do gina, to była pierwsza wizyta u mojego obecnego lekarza. Miałam problemy po licznych antybiotykach i nieudolnym leczeniu grzybicy przez moją poprzednią lekarkę. I mój doktor przepisał mi leki, powiedział, że całe leczenie potrwa ok. pół roku i później mówi, że w czasie leczenia zakaz współżycia. A ja z przerażeniem w oczach pytam: "pół roku?", a on: "nie dziecko 2 tygodnie". Chyba go trochę tym rozbawiłam, ale że jest taktowny niesłychanie to nie dał po sobie poznać tylko się uśmiechnął. Nawet teraz jak sobie tę sytuację przypominam to się śmieję. Tak sobie myślę, że Ci lekarze to niektórych pacjentek to muszą mieć niezły ubaw :-).

reklama
Witam Was ciepło!
Ja poroniłam w październiku 2007 w 10 tyg..Teraz znów jestem w ciąży - w 7tyg.Trwam w pełnym napięciu. Biorę Luteinę na podtrzymanie ciąży - mam plamienie, ale to jeszcze nie oznacza najgorszego. W poprzedniej ciąży nie miałam żadnych objawów - przynajmniej ja ich nie dostrzegałam. Dobrze, że chociaż teraz mój organizm daje mi jakiś znak i mogę działać.Trzymajcie się dziewczyny i nie traćcie nadziei.

Agnieszko, wiem, ze to trudny dzień dla Ciebie, ale teraz wiesz, ze możesz iść i zapalić świeczkę na grobie swojego maleństwa, ja Tobie tego zazdroszczę, mam nadzieję, ze nie odbierzesz tego źle, ale też bardzo bym chciała mieć takie miejsce... Przytulam Cię mocno...

Katalana, witaj wśród aniołkowych mamuś.. Cieszę się Twoim szczęściem, ja też jestem w ciąży, i każdy dzień jest dlamnie cudem....

Aguś, przytulam Cię mocno. Jestem z Tobą myślami. Nie wiem co powiedzieć, żeby Cię pocieszyć, bo widzę, że wszystko wróciło u Ciebie. Kochana będzie dobrze.

Katalana witaj, też Cię przytulam. Ja jestem po dwóch poronieniach, teraz kończy mi się 7 tydzień ciąży. Też plamię. Zrobił mi się krwiak. Ja też bardzo się boję i drżę, miejmy nadzieję, że będzie dobrze.

Dzięki dziewczynki......
Miruś ja doskonale rozumie co masz na mysli wiec nie przejmuj sie tym,ze mnie urazisz....
Nie potrafie słowami wyrazic tego co czuję......ale mam nadzieje,ze teraz bedzie mi lżej......

Oby było Agnieszka.
W ogóle to cześć.
Witam nową koleżankę.
A ja mam w końcu 12 na liczniku:-) wiem,ze to nic nie znaczy,ale taki mały sukces;-)

reklama
Dziewczyny nie zaglądałam jakiś czas ale miałam taki nerwowy okres.
W poniedziałek miałam badanie i wyszło wszystko super szyjka ok serduszko pieknie bije i wieczorem zaczęłam mieć brunatny śluz wiem że najważniejsze żeby nie było czystej krwi wiem to wszystko ale widząc te plamienia wróciły wszystkie złe wspomnienia które ukryłam gdzieś strasznie głęboko. Dzwoniłam do ginki i powiedziała że tak mogło być po badaniu że jeśli sie nie nasila to mogę mieć taki śluz nawet do 3 dni. Nie nasilał się na szczęście i ogólnie był tylko rano i wieczorem przy siusianiu od wczoraj na szczęście nic sie nie dzieje.'
Wiem dziewczyny że macie tu większe problemy z plamieniami ale naprawdę byłam podłamana wyobrażałam sobie najgorsze scenariusze i zastanawiałam jak ja to wszystko znowu przeżyję, ale na szczęście Dobry Bóg postanowił że jednak zostawi mi moje dzieciątko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry