• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga AJ dzielna dzewczynko.Teraz to juz bedzie tylko lepiej zobaczysz, no i co z tego że ryczałaś, ja dzisiaj z Tobą ryczałam. Wielkie buziole dla Ciebie:happy2::happy2::happy2:.

reklama
Carri kochana:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale ja naprawdę do niczego jestem.Bardzo źle znoszę ciążę,trzylatek mnie wykończył,więc czuję się wypluta,padnięta i chce mi sie wymiotować.Czyli jestem do niczego.
Ale mnie rozbawiłaś.Dzięki.Pozdrawiam serdecznie.Pa.

Gabi, to możemy sobie ręce podać. Wczoraj miałam dzień wolnego, a dzisiaj znowu mnie mdli... bleee. Czasami to wolałabym się wyrzygać i mieć z głowy. Czytałam, że tak podobno do 14-15 tygodnia, u mnie dzisiaj 7 więc jeszcze wsztko przede mną, a Tobie już powoli będzie przechodzić.

Ostatnia edycja:
witam

agnieszka kochanie wiem co czujesz dzisiaj ...przytulam mocno ...nasze aniołki odeszły prawie tego samego dnia :-(

Edytko mysle o Was :tak:

aga irl :-)miłych zakupow ...poszalejcie ostatnia noc z siora:tak:

za wszystkie przyszłe mamusie trzymam kciuki ;-)

wrobelek spajki .....hmmm tez miałam spajkiego u mojej mamy w domu ale niestety juz go nie ma

pozdrawiam wszystkie dziewczyny nie bede wymieniała bo jest nas coraz wiecej ....szkoda ze w takich okolicznosciach

Zaraz pazdziernik ...ciekawe ile pozytywnych wiadomosci bedzie hmmm....mysle ze nie da sie wrzesniowi

Witam!

Agnieszka dobrze,że ten trudny moment masz już za soba,:tak:

Wszystkim życzę ciepłego i miłego wieczoru,starającym sie miłych przytulanek:-):-):-):-)

Martwie się że Słodziutka sie nie odzywa,mam nadzieję,że u niej wszystko dobrze.

witaj agnieszka dzisiaj lepiej mały tez lepiej jutro jade siore zmienic w szpitalu

wiesz cały czas myslalam o Tobie czułam sie tak jak bym sama była tam....

ciekawe co u Edytki moze ktos wie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry