:-):-):-):-)Witam dziewczynki,,,,,,,,,,ja Tylko na chwilke,,,,,,,odkąd mały poszedł do przedszkola nie mam na nic czasu ,,,bopo pracy nadrabiam z nim zaległości,a jak on pada to ja też,,,,,,,,,,,,heheheh,,,jeszce wszystko pod górke,,,moja przeprowadzka się przedłuza( 17 październik-masakra a my wszystko popakowane,żyjemy jak koczownicy,,,,heheh,ale co tam,,,,)
ALso cieszę sięże u CIebie ok...
Słodziutka,trzymaj się ,,,,odezwij się,,jestem z TObą,,,,,
Jeżyk..........ale szybko mknie Twój suwaczek.......
KATRIn,widzę,że Ty żyć ni emożesz bez BB,i dobrze ja też pierwsze miesiące tylko Tym żyłam,,,,,,,,,,,
Pixelko,ja od jutra zaczynam robić testy owulacyjne,,,ciekawe kiedy wypadnie ,czy wogóle,,,,,,
Karola a tobie juz przyszły?????/ jak samopoczucie???
AgaIrl...a Ty jak tam jakieśobjawyciążowe???? kiedy testowanko??????
ALicja co u ciebie???? jak tam staranka będą....???
Selenka pzrygotowana do boju:-):-):-):-)pozdrów Edytkę...
MArlenka, Pixelka, Karola, Aga irl, DIlajla.......która zaczyna wysyp pażdziernikowy?????
Dilajla kiedy testujesz??? co u ciebie>?\?? gzie się podziewasz,,,????
JEZK, MIRKA, GUŚKA, anesto,also Gabi, Mordoklejka, alla.... i nowe dziewczynki zafasolkowane dużo zdrówka zyczę i spokojnej ciąży...........i ja znów ni e skromnie czekam na fluidki...............
a co u postptaszyny i dlaczego tak,,,,,,ciekawe czy doczekamy się na fotki,,,życzę zdrówka maluchom,,,,,
Safirek,,,,,,,co u ciebie,jak tam pzredszkolak,,,,????
GAbi a jak ze zdrówkiem u was?????
Aga AJ....dzielna jesteś,ale tak jak piszą dziewczyny masz gdzie pójść i zapalić świeczke dla swojego aniołka........
WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAwiam ,tzrymajcie się ciepło,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BUZIAKi,,,,
ja będę uciekała bo jedziemy do Aqa parku w Oleśnicy,,,obiecałam małemu że pojedziemy na rury.....:-):-):-):-) trzymajcie sieciepło dziewczynki,,,,
LUIZA, magdalenka, tarasia pysia, carii, i nowe dziewczynki pozdrawiam............