• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Chciałam tylko powiedzieć, że mam za sobą pierwsze rzyganie... Zastanawiam się tylko czy duphaston, który wzięłam pół godziny wcześniej zdążył się wchłonąć.

rzygasz ?, also.................. to chyba dobrze.....................??? objaw ciąży no nie???
poczytaj w ulotce maksymalny czas wchlaniania , napewno to tam jest....................

Also wszystkie leki wchłaniają się max 2h, w zależności od tego gdzie się wchłaniają ( zołądek albo dalej). Zadzwoń najlepiej do swojego gina i zapytaj.
Gratuluje rzyganka.
Nigdy wczesniej nie pomyslałam że mogę komuś tego gratulować, a jednak.
:-):-):-)

Cześc Dziewczynki......
Siedze sama w domu i jest mi smutno i zle.....więc przyszłam do Was na chwilkę.....Ciągle myslę o wczorajszym dniu.....i usiedzieć nie mogę....chciałabym być przy moim Aniołku.....jak mi ciężko!
Zabiorę sie zaraz za jakąs robote bo oszaleję......Trzymajcie sie .pa

ja dzię też zmarźnięta bo biegałam z Wika po dworku od 11...teraz mi maluch śpi...
kasiek u mnie owu dopiero za tydzień, ale na szczęście już po @ i mogę poczuc sie jak człowiek a nie cieknący kran...tydzień szybko zleci bo w pracy mam same spotkania od poniedziałku więc nie bedze miała wolnego...goście, goście goście...we wtorek do gina, a w srodę mój m zaczyna nową prackę... fajny pracowity tydzień...a czy wyszły staranka...dopiero ok 20 października będzie wiadomo...

jutro chrzcimy wikę i tak mi weekend zleci...
buziaki, trzymajcie się ciepło..

ja dziś też zmarźnięta bo biegałam z Wika po dworku od 11...teraz mi maluch śpi...
kasiek u mnie owu dopiero za tydzień, ale na szczęście już po @ i mogę poczuc sie jak człowiek a nie cieknący kran...tydzień szybko zleci bo w pracy mam same spotkania od poniedziałku więc nie bedze miała wolnego...goście, goście goście...we wtorek do gina, a w srodę mój m zaczyna nową prackę... fajny pracowity tydzień...a czy wyszły staranka...dopiero ok 20 października będzie wiadomo...

jutro chrzcimy wikę i tak mi weekend zleci...
buziaki, trzymajcie się ciepło..

reklama
Agnieszka wiem, że jest ci smutno i źle.
Ja też sie tak czuje jak jestem sama, dlatego M cały tydzien był ze mną teraz. Przy nim sie tak nie rozklejam jak sama.
Aga nie wiem jak moge ci pomóc???
Pamiętaj ze cały czas jestem z Tobą, tule mocno i mogę cały czas słuchać (nawet jak bedzie taka potrzeba to w nocy) bo w pocieszaniu nie jestem teraz najlepsza.
Wielka buzia dla Ciebie;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry