• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:-):-):-):-):-):-) Witajcie dziewczynki ponownie,,,,,,,,,,,,

KAtrin no popatrz,ja też urodziłam się w Oławiee,,,,,mój synek też,,,,,,,TA twoja koleżanka mieszka na ul, Hirszfelda ,,,,,,,,,,,,,,,,,ja też:-):-):-):-):-) kurcze może ja znam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale jestem ciekawa,,,,,,,,,,,,jak możesz to powiedz kto to,,,,,,,,,,,i wiesz janików tezmi jest bliski,,,,,,,,,,,,,,,,,bo jeżdziłam tam na Hanne na konie,nawet tam pracowałam,i mam troche znjaomych w Bystrzycy,,,,,,,,,szkoda,że teraz Cie nie ma na BB...............ale mślę że jak będziesz to pogadamy,heheheh

Hej,ja pospałam z dzieckiem,a teraz czekamy na pizzę:-p A chłop w pracy do późnej nocy.
Dziewczynki kochane,tak niewiele minęło od Waszych strat....Dajcie sobie czas,zobaczycie,że znów będziecie się uśmiechać,ból zawsze pozostanie gdzieś tam w środku,ale te doły i huśtawki Was opuszczą.Naprawdę.A ja trzymam kciuki:tak:
Buziaki.Papapa.

Witam dziewczynki ja zaglądam tylko na chwilkę bo naprawde brak mi sił nawet na pisanie..
Trzymajcie kciuki za poniedziałek...brrr jak ja się boje tego wkłuwania wenflonu:-(
Słodziutka się odzywała?? Martwie się co u niej......

reklama
Witam!
Jesteście kochane że o mnie pamiętacie. O mnie i o mojej Mamie.
Nie jest dobrze... niestety. Nie mam siły o tym teraz pisać. Właśnie przyleciał do mnie brat za granicy.. do mamy. Więc nie mam czasu na nic.
U mnie jakoś wogóle ostatnio beee.

Nie będę Wam odpisywać. Ale tylko dlatego zeby jak odpiszę jednej... druga się nie smuciła, przeczytałam zaleglości. Jestem z Wami.

Tylko....

Cyniczna Asiu :-D wszystkiego najlepszego na nowej DRODZE ŻYCIA. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień przbiegł BEZ JAKICHKOLWIEK zakłóceń.
Całuje Was.. Wszystkiego dobrego Dla Ciebie i męża :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry