• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dobrze ze sie odezwalas Słodziutka:-)
3 maj sie dzielnie kochana wszystko bedzie dobrze tule mocno i pozdrowki dla mamusi i usciski i buziaczki i wszystko co najlepsze:-D

ja dzisiejszy dzien mam troche lepszy
moja kolezanka wczoraj urodzila synka Mikołaja :-D
musze sie wziac w garsc w koncu bo nie dlugo w jakas depreche wpadne:cool:
cyniczna wszystkiego naj na nowej drodze zycia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny
Jakoś udało mi się dorwać do kompa.....
Cyniczna życzę ci takiej przyszłości jakiej tylko sobie marzysz!!!!!!!!!!

Dziewczyny pamiętam o was ale przeczytanie 100 stron jakoś mi nie wyszło......

Cieszę się że u zafasolkowanych wszystko w porządku i dzieciątka rosną......

Edytko jednak trzeba mieć nadzieję.... modlę się za twoją mamę...

Aga Irl cały czas niecierpliwa:tak: zobaczysz Aguś że otrzymasz swój malutki prezencik...

Ja jeszcze przez tydzień jestem w Legnicy a od 13 października 3 tygodnie w Warszawie..... i chyba juz na tym zakończę moje delegacje...... strasznie lubię byc w domku i już jestem zmęczona ......

Cyniczna Spełnienia wszystkich marzeń - tych wielkich i tych mniejszych, a przede wszystkim tego abyście nigdy nie byli samotni! ;-);-);-);-);-);-)

Słodziutka cały czas myślę o Was, trzymajcie się dzielnie:tak:

Mireczko jesteś jeszcze?

Witam leniwie , niedzielnie i chorawo
gardło boli.........................głosu brak(m sie cieszy bo nie ględzę)
tulipki posadzone , krokusy tez............. jeszcze róze zostały do przycięcia

w końcu słonko u mnie............
a co u Was'??
Cyniczna............... wszyskiego dobrego ( no , a teraz chłopa pod but i niech cicho siedzi)

Słodziutka .................. mysle o tobie i mamie........................

Zafasolkowane .................buziole

Kobietki na etapie produkcji...................... II................. na teście życze

wszystkim, które maja niezbyt dobry dzień , poprawienia humorku

P.S. .................z bankiem załatwiłam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,w końcu................

TO DO PÓŻNIEJ LASECZKI

reklama
Witam Was w niedzielne popołudnie gdzie slonko na niebie swieci.

Takka pogoda a ja siedze w domu przygnebiona, zbliza sie temin w którym mialam urodzic swoje malenstwo i chociaz nie chce o tym myslec , to niestety nie udaje mi sie to :( Widze na codzień moje znajome ktore w podobnym terminie maja urodzic - maja duzzze brzuszki , szykuja wyprawki dla swoich pociech............ a ja :( Tez tak chce - tylko kiedy to nastapi??
Na poczatku czulam złosc gdy widziałam male dzieci teraz tylko na ich widok placze ze wzruszenia

Alee ostatnio mój maż zaprosil swojego kuzyna z zona i z dzidziusiem i oni dali mi Michałka na rece.... Poczułam cos dziwnego, nie wiedziałam co napoczatku mam zrobic ale wstrzymalam łzy i nie płakałam...a mój maż mówil ze to terapia szokowa abym przezwyciezyłam swój strach i ból....

Ale sie rozpisałam , przeraszam jesli Was zanudziłam

Zycze Wam duzo usmiechu , Trzymajcie sie i nie poddawajcie sie w trudnych chwilach... latwo tak napisac gorzej to uczynic ale głowa do góry

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry