• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzien dobry kochane
Cyniczna ASIU wszystkiego najlepszego...mam nadzieje ze zdasz nam relacje z tego waznego wydarzenia...pozdrawiam serdecznie
a u mnie smutny dzien...siostra wrocila do Polski...ech....ale coz zycie toczy sie dalej...
a ja ogolnie jakoas taka jestem zmeczona jakos....brzuchol taki jakis dziwaczny...burczy jezdzi w nim ciagle....troszke pobolewa...jak na @ ....a wlasciwie to nie wiem kiedy ona przylezie....i ciezko wyczaic kiedy ten test zrobic hehheheh...znajac moje mozliwosci to pewno znow zmarnuje kilka testow hahhahah....
no ...glodna jestem...cos bym zjadla.....ale sama nie wiem co....
milego dnia wam wszystkim zycze...bede podczytywac i pisac jakos ale nie wiem czy mi M kompa nie zabierze do garnia hehhehe

reklama
CYNICZNA
ŻYCZĘ TAK DUŻO SZCZĘŚCIA JAK TYLKO SIĘ DA I OLBRZYMIEJ ILOŚCI MIŁOŚCI DLA WAS NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.

Katrin ja widzę że ty mała ogrodniczka jesteś. Jak sie znasz na roslinkach to proszę o poradę, bo mam ogródek do zagospodarowania i nie wiem co mam z nim zrobić teraz, a chciałabym na wiosnę siedzieć w kwiatkach i podziwiać.

u mnie pomalutku Smutno mi strasznie i jakos tak zmeczona jestem W nocy za bardzo sie nie wyspałam :( Dziwne sny i wogole ....
Maz teraz próbuje mnie wyciagnac na swieze powietrze ale nie wiem czy sie skusze...

A u Ciebie jak tam jak w Irlandii pogoda dopisuje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry