Katrin257
odrzucona....:-(
witam dziewczynki tak wieczorową dalej chorawą porą
Agi28 posadz krokusy i tulipany , one najwcześniej kwitną..... lobelia , rozne mieszanki do rabatek.to kwitnia całe lato , róże kochana ............gożdziki.......bratki, "śmierdziuszki" ,groszek ozdobny i tytoń pachnący, malwa, lilie, suszki,
na jesień są dalie , kanny, astry , michałki , datury( choć datury kwitną juz w lecie tzn początek sierpnia)
jak to wszystko wymieszasz na rabatach to bedziesz miala co podziwiać
krzewy.. najwcześniej; forsycja , rododendrony ( zawsze musza byc przynajmniej dwa) ,wiciokrzew, hibiskus, lilaki............
drzewka ................. moje ukochane magnolie
jak zaplanujesz caly ogród to bedziesz miala bajecznie ........... tak jak ja mam :-)
i tak teraz planuje co i gdzie posadze i zbieram nasiona...........
kochana to jest wydatek na raz pozniej na nasionkach lecisz . róże szczepisz.........i tak w kólko
to milego planowania i bajecznego ogrodu
właśnie zeżarłam sałatkę grecką i mam juz dosc..............
a wy gdzie ,jakieś pustki tutaj dzisaj!?!
Agi28 posadz krokusy i tulipany , one najwcześniej kwitną..... lobelia , rozne mieszanki do rabatek.to kwitnia całe lato , róże kochana ............gożdziki.......bratki, "śmierdziuszki" ,groszek ozdobny i tytoń pachnący, malwa, lilie, suszki,
na jesień są dalie , kanny, astry , michałki , datury( choć datury kwitną juz w lecie tzn początek sierpnia)
jak to wszystko wymieszasz na rabatach to bedziesz miala co podziwiać
krzewy.. najwcześniej; forsycja , rododendrony ( zawsze musza byc przynajmniej dwa) ,wiciokrzew, hibiskus, lilaki............
drzewka ................. moje ukochane magnolie
jak zaplanujesz caly ogród to bedziesz miala bajecznie ........... tak jak ja mam :-)
i tak teraz planuje co i gdzie posadze i zbieram nasiona...........
kochana to jest wydatek na raz pozniej na nasionkach lecisz . róże szczepisz.........i tak w kólko
to milego planowania i bajecznego ogrodu
właśnie zeżarłam sałatkę grecką i mam juz dosc..............
a wy gdzie ,jakieś pustki tutaj dzisaj!?!