• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki tak wieczorową dalej chorawą porą

Agi28 posadz krokusy i tulipany , one najwcześniej kwitną..... lobelia , rozne mieszanki do rabatek.to kwitnia całe lato , róże kochana ............gożdziki.......bratki, "śmierdziuszki" ,groszek ozdobny i tytoń pachnący, malwa, lilie, suszki,
na jesień są dalie , kanny, astry , michałki , datury( choć datury kwitną juz w lecie tzn początek sierpnia)

jak to wszystko wymieszasz na rabatach to bedziesz miala co podziwiać

krzewy.. najwcześniej; forsycja , rododendrony ( zawsze musza byc przynajmniej dwa) ,wiciokrzew, hibiskus, lilaki............

drzewka ................. moje ukochane magnolie

jak zaplanujesz caly ogród to bedziesz miala bajecznie ........... tak jak ja mam :-)
i tak teraz planuje co i gdzie posadze i zbieram nasiona...........
kochana to jest wydatek na raz pozniej na nasionkach lecisz . róże szczepisz.........i tak w kólko

to milego planowania i bajecznego ogrodu

właśnie zeżarłam sałatkę grecką i mam juz dosc..............

a wy gdzie ,jakieś pustki tutaj dzisaj!?!

reklama
Carri- to forum naprawdę pomaga.... tak naprawdę każda z nas potrzebuje rozmowy z kimś kto nas zrozumie....
Mimo że niestety nie mam ostatnio dostępu do komputera to cały czas pamiętam o BB....

Buziaczki dla wszystkich.....

AGI28
zapomniałam o : szafirkach , które są przepiekne , hortensje,, żonkile, onetki, a ile jeszcze mam i nie wiem jak sie nazywają.................. to wszysko to wiosna kochanie............sa jeszcze ozdobne trawki ( ja mam 4 rodzaje )...

krzewy: azalie ( nie sa trujace wbrew opinii) a z bieluniami to trzeba uwazać , jak masz dzieci ( bo nie wiem ) to sobie daruj

a jak mi sie znowu coś przypomni to ci napisze

reklama
Edytka, dobrze, że się odezwałaś. Myślę i modlę się za Ciebie i Twoją mamę. Ja o swoją też się martwię. Prawie codziennie jakieś koszmary mam, chyba za dużo o tym myślę, ale jak tu nie myśleć.

A tak poza tym to trochę się denerwuję jutrzejszą wizytą u gina. Poza tym to chce mi się rzygać i coś czuję, że chyba dzisiaj też puszczę pawia...

Ściskam Was wszystkie mocno!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry