• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hallo...ja na chwilke....
ja chyba pierwsza sie testuje co?wlasciwie to z suwaczka niby za 3 dnia ale jakos tak sama nie wiem....
objawow zadnych...cycki nie bola, brzuszek jakos tak niby troszku na @ jakby....ale kiedy wlasciwie przylezie to nie mam pojecia...

no to lece.....za 2 godzinki odwoze siostre na lotnisko....2 godziny jazdy tam i 2 z powrotem....pewno okolo polnocy wrocimy bo zanim sie pozegnamy to troche minie...ech....szkoda....znow pewnie rok minie zanim sie znow zobaczymy na zywo....ech...pa

Alicja wszystkie sie doczekamy. Musimy sie doczekac nie ma innej opcji. Co to w ogóle za dziwne sobotnie przemyślenia :szok:
Głowa do góry koleżanko;-);-);-)

oj chcialaym w koncu myslec pozytywnie na ten temat
ale z kazdym dniem jestem co raz bardziej zrezygnowana:/
ale nie smuce juz jak tam wam sobota mija
ja mialam tragiczny dzien w pracy tyle studentow ze w pewnym momencie naprawde zapomnialam jak sie nazywam:/

Wiecie jak ja bym bardzo już chciala sie zacząć starać o fasoleczkę:-p
Ciekawe co się tam u mnie w środku dzieje???
We wtorek znowu idę do mojego gina moze coś nowego wymysli.
Juz tak od 1,5 m-ca chodzę do niego na cotygodniowe wtorkowe wizyty. Jeszcze kilka takich i na wizycie bedzie mi sie należała kawa i ciastko ( odrobina przyjemnosci nigdy nie zaszkodzi).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry