• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a jeszce miałam napisac katrin swietne rady masz na tesciowe hehe ale sie nasmiałam ...ja mam problem z kolezanka ktora nie potrafi zrozumiec ze jest walnieta i nie chce jej widziec na oczy hehe moze cos poradzisz????

reklama
Alicjo, według życzenia. Jestem. Edi siedzi przy Mamie. Ja przy Tacie. W międzyczasie biegam i kończę leczenie. Mam dość lekarzy, naprawdę dość. Co jeden to lepszy. czytam co u Was. Cieszę się zafasolkowanymi mamusiami i trzymam mocno kciuki. A co u Ciebie?

Gabi, miło patrzeć na Twój suwaczek. Naprawdę. ech.. Wczoraj Pani hematolog powiedziała mi,że powinnam sobie kupić coś ładnego , aby sprawić przyjemnośc. A mnie nic nie cieszy, ucieszyłaby Mnie ciąża, zdrowa, normalnie przebiegająca ciąża. Właśnie. Nie wiem jak będzie . Czas pokaże. Trzymajcie się kochane. I nie zapominajcie o NAS. Niestety zaprzątnięte troską o Rodziców nie mamy głowy do niczego. Wybaczcie. Ale podczytuję i jestem. Edytkę pozdrowię napewno. Dziękuję. Dobrej nocy wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry