Maggie2412
Fanka BB :)
Dziewczynki! Dzieki za potrzymanie na duchu. Lepiej mi jest niz rano i to dzieki wizycie bratowej z dziecmi
. Mlodszy trzylatek jest moim chrzesniakiem i udalo mi sie go wyprzytulac chociaz generalnie to jest maly wstydek
. A bratowa okazala bardzo duzo empatii i poparcia dla dalszych staranek wiec odszczekuje publicznie cokolwiek zlego na jej temat napisalam, powiedzialam lub pomyslalam
.
Jestem znowu na tatusiowym komputerze wiec musze juz konczyc, ale obiecuje poczytac Was sumiennie jak wroce do domku w niedziele. Jutro jade do Krakowa do mojej przyjaciolki od lat 25 i kochanego najmlodszego brata, wiec tylko miod na duszy.
Dobranoc ! Slodkich snow... zwlaszcza dla Daguni
. Mlodszy trzylatek jest moim chrzesniakiem i udalo mi sie go wyprzytulac chociaz generalnie to jest maly wstydek
. A bratowa okazala bardzo duzo empatii i poparcia dla dalszych staranek wiec odszczekuje publicznie cokolwiek zlego na jej temat napisalam, powiedzialam lub pomyslalam
.Jestem znowu na tatusiowym komputerze wiec musze juz konczyc, ale obiecuje poczytac Was sumiennie jak wroce do domku w niedziele. Jutro jade do Krakowa do mojej przyjaciolki od lat 25 i kochanego najmlodszego brata, wiec tylko miod na duszy.
Dobranoc ! Slodkich snow... zwlaszcza dla Daguni

;-)
mamy się nie martwić bo to tylko badanie potwierdzające że wszystko jest dobrze
ale jak mam się nie martwić jak to nasze maleństwo i może mieć wadę serduszka
tego bym chyba nie przeżyła
wnocy płakałam i modliłam się do Boga oby okazało się że wszystko jest dobrze i dzidziuś jest zdrowy i serduszko jest bez wady
).