• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Berbelku - kochana ja miałam IDENTYCZNĄ sytuację, kochana nie ma się nad czym zastanawiać ! Dostałam awans , podwyżkę a dwa dni później przyniosłam L4 ciążowe :-D Oj niegrzeczna dziewczynka ! Nie myśl o nich , pomyśl o swoim dzieciątku , zastrzyk gotówy sie przyda , a kobiety w ciąży zwolnic nie mogą ! a potem urlop macierzyński ..a może i wychowawczy. Ja olałam system dla mojego dzidzi wszystko !

Ewelka- to nie pozostaje ci nic innego jak ... tego - tego :-D i obym szybko ujrzała twój suwaczek !

Ewa , Daguś - czekam na wasze rozwiązanie , kurde , nie moge sie już doczekac swojego , wczoraj oglądałam filmy z porodu i trochę sie uspokoiłam , wysiłek jest spory , ale za to jaka nagroda !

Izulka - tak jesteśmy dziwne :-D i dobrze :tak: oby tak dalej !

Joasiu - co do koloru wózka to ja chyba granat z niebieskim , tak żeby nie był za jasny mieszkam w centrum miasta i jasny kolor odpada ...

Ikuś - moje gratulacje! tak sie cieszę że tylisz już dzidziusia w ramionach !

Pozostałe Panienki serdecznie pozdrawiam !

reklama
Hej,wielkie gratki dla Iki :tak::tak::tak:
Tolka kochana,naprawdę spróbuj się nie denerwować.U M w ciąży też różne rzeczy podejrzewali,a wszystko jest ok.Niedawno tez przerabialiśmy podejrzenia poważnych chorób,nawet miał biopsję,ale jest zdrowy i energia go rozsadza. Taki już los mamusiek,zawsze będą się o coś martwić;-) A każda sprawa im wcześniej wykryta,tym większa szansa na wyleczenie,przecież po to robi się badania.Będzie dobrze,zobaczysz.A o ginie to tylko dobrze świadczy,że kieruje Cię na dokładniejsze badania.Trzymam kciuki:tak:
Buziaki dla wszystkich.Idę sie bawić duplo.Pa.

Tolka - Gabi ma rację! Dobrego masz lekarza , ważne że niczego nie bagatelizuje lepiej być " przediagnozowanym " niż " niezdiagnozowanym " . Będzie dobrze zobaczysz !:tak:

tolka nie martw się kochana proszę cię wiem że to cięzko ale masz bardzo odpowiedzialnego lekarza tylko cieszyć się i na Usg umów się jak najszybciej żebyście za długo nie byli w niepewności.

ikuś gratulacje!!!! jak tylko dojdziesz do siebie to wklej zdjęcia.

izulka
bo my jesteśmy niepowtarzalne:-):tak:co dla innych jest błahe lub niezrozumiałe dla nas jest jak ósmy cud świata:-)

berbelku bierz i sie nie zastanwiaj wszystko mozna jakos pogodzić nie ma co za dużo nad tym myśleć.

ewelka ja też z niecierpliwością czekam na Twój suwaczek

joasia brawo za odwagę!!!:-) pierwsz ciuszki leżą już w szafecce mi czekają na dzidziusia pierwsze koty za płoty

ewa daga nie ma co się przejmowac materacem maleństwa najważniejsze, a nawet jeśli to materac się wypierze i wysuszy:-)

maggie no to bratowa okazała się dobrym człowiekiem;-) wracaj tu do nas bo strasznie nam ciebie brakuję

Buziaki dal wszystkich których nie wymieniłam

Mój Kacperuś zaczął kaszleć takim suchem okropnym kaszlem całe szczęście nie gorączkuje daje mu syropek i w dychu sie modlę że pomogło i nic się nie rozwinęło bo jak on chory to ja dwa razy bardziej

Zmykam robić obiadekd dzisiaj śledzie w smietanie a dla małego pierożki ruskie, a mężowi napiekłam wczoraj racuchów bo dzisiaj ma słuzbę 24 godziny i musiał coś wziąć do jedzonka no a co innego jak jest post?:baffled::confused:

Witam Was kochane.
Nadrabiam czytanie, bo znow zostałam w tyle :-)
Maggie Muffy - przykro mi, ale wkrótce się uda, może niedlugo bedziemy razem testować.
Maggie - przyjemnego pobytu w Polsce życzę.
Tolka - będzie dobrze, musi być.ściskam Cię mocno!!
Gabi - fajne d....
Dlaczegotak - korzystaj z humorków i z przywilejów, w końcu teraz nie mozna Tobie nic odmówić ;-)
Berbel - tak jak piszą dziwczyny przyjmuj ofertę i niczym się nie martw.
Ewa Daga - trzymam kciuki.
Izulka, Ewelka, Joasia, Jezyk i pozostale kobietki - pozdrawiam i wszystkim zyczę udanego dnia!!
GRATULACJE DLA IKI!!!
Dzisiaj wraca mój męzuś wiec .... ;-) nie mogę się doczekać :-)

toluś uważam że twój lekarz fajnie się zachował...a nie wystraszył cię np.mówiąc że coś jest itp...Poprostu (a napewno tak jest..)chce dla potwierdzenia zaczerpnąć opini drugiego lekarza-specjalisty..by potwierdzić że wszystko jest ok.
Jak sobie przypomnę poczatek tej mojej ciąży....co niby niema zadnej ciąży,..jeżeli jest to pozamaciczna...ale za to wielka cysta...,ile ja się oryczałam! a parę dni później (zmieniając lekarza..)pokazał mi kruszynkę..i jej bijące serduszko!(a żadnej cysty nie było! )..Więc nie mart się na zapas! ściskam cie mocno!!!

Witam i miłego dzionka życzę wszystkim ciężaróweczkom, starającym i oczekującym na staranka:-)

Ikas - gratuluje rozpakowania!!!:-)
Berbel - popieram dziewczyny, awansuj i miej wszystko gdzieś, niech się ktoś inny martwi:tak:
Tolka - wszystko bedzie dobrze,ściakam:tak::-)

Ciekawe co się dzieje z Cyprysikową? Jakoś na ostatnio znikła:confused:

Tolka- przestan sie denerwowac, bo zaszkodzisz malenstwu! Zawsze piszemy tu sobie, ze nie mozna sie martwic, a Ty co robisz?! Musisz myslec POZYTYWNIE i przyciagac pozytywne rzeczy do siebie! :tak: Wiem, ze to nie jest proste, ale musisz byc silna i usmiechnieta dla malenstwa :-) zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze- malenstwo ma tu tyle cioc z pozytywna energia i wszystkie za nie trzymamy kciuki, ze na 100% jest zdrowe!! :tak::-)

IKA- gratuluje :-):-):-)

Jezyk-moze nakarm synka syropkiem z cebuli :-) pycha

Gosia- co do testowanka to tez mam taka nadzieje i udanego dzionka i nocy :-):tak:;-)

Ewelka- ciesze sie, ze wszystko dobrze Ci wyszlo :-) ja mialam juz tyle badan i wszycho jest OK, mysle ze pozostaje mi teraz histo. i jeszcze raz hormonki, a Ty bierz sie do dzialania :-)

Berbelku- popieram nasze kolezanki :tak:

Ewa, Daga- trzymam kciuki za wasze maluchy i pomyslne rozwiazanie :) Dzieciaczkow nam przybedzie na bebe... :-)

pozdrawiam Was wszystkie- milego dnia

Hej babeczki.

Berbel - przyjmuj ofertę! Nawet się niezastanawiaj. Kasa się przyda bo rzeczy dla dzidzi drogie, a maleństwo to studnia bez dna.:-D

Tolka - spoko oko. Bez nerwów proszę (powiedział największy panikarz;-)). Lepiej niech Was i 20 obejrzy profilaktycznie niż jeden zaniedba. Dobrze o nim świadczy, że woli dmuchac na zimne. Masz sie niemartwić!!!

Ika_s - GRATULACJE!!! Pochwal sie kluseczką

Ewelka - może jest tak jak tłumaczą lekarze.- coś poszło na początku źle i dzidzia niemiałaby najmniejszych szans na przeżycie. Przynajmniej wiesz, że jesteś zdrowa.:-)

Dlaczegotak - niewiem jak można się niesteresować po obejrzeniu porodu...hehehehehe...

Izulka - bo my jesteśmy jakies takie podejrzane.;-):-p

Jezyk - gdyby to był materac to d*** ale to jest naroznik pokryty taką jakąś irchą albo czymś podobnym i niewiem czy niezostanie plama. Chyba się przeniosę na drugie łóżko gościnne... hehehehehehe..

Gosia - normalnie ja też nienadążam z czytaniem ;-)... Piszę posta i tu się okazuje, że już 2 nowe są:szok:

Muffy, Aga - :-)

Ewa - pozycja na wznak jest dla mnie nieosiągalna już - krzyż mnie wykańcza.
A każdy przewrót z boku na bok kończy się obudzeniem i gimnastyką...hehehehe

Maggie - :-)

Uściski i cmokaski

reklama
Daga ! Poród ? Luzik ...:-p Jak sie nasłuchałam opowiadań " życzliwych " to myślałam masakra z rzeźnią ! na pewno jest to wysiłek straszny i bez krwi sie nie obejdzie , krew mi nie dziwna jestem Honorowym Dawcą , tak jak mój Mąż , a jak patrzałam na te porody to ból w 1 sekunde przeradzał się w ogromna radość , i na twarzach tych kobiet , nie było śladu cierpienia tylko uśmiech od ucha do ucha o taki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry