• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

WITAM :-)

HURRAAA....a nie mówiłam Katrin, tak jak liczyłam 12dc :-) yupiiii GRATULACJE :-))))....pilnuj sie teraz.... nie szalej, spokojnie :-)))

Allaa..a ty lezać mi plackiem i dbac o siebie....sporo dziewczyn na majówkach plami a jest wszystko ok....serduszko bije, zarodek jest, jestem dobrej mysli :-))

reklama
12 czy 14... hihihi az mi sie gęba smieje....

a ja na nogach od rana, mam dosyć siedzenia w domku, Wika znowu mi nie jje i mam docyc jej juz od rana bo jak głodna to chodzi i mędzi....

jakos cała sie trzęsę i nie wiem dlaczego, znowu sie robie nerwowa...:-)

Witam dziewczynki,,,,w niedzielny poranek,,,,,,,,

Pixelko Ty tojesteś poranny ptaszek....

Alla,,,,,,,uważaj na siebie i dużo odpoczywaj,zero stresu,,,,,,,,,,,,:-):-):-)bedzie napewno dobrze,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

No tak ja wczoraj poszłam,a tu były moje dziewczynki,,,,,,,,,,:no::no::no::no:

Edytko jesteś wyjątkową osobą.... dzięki za pamięć.... nawet nie wiesz jak ważną osobą jesteś na tym forum.... trzymaj się kochana[/quote] napisałaALUTKA

SŁODZIUTKA
PODPISUJĘ SIĘ POD tym dwiema rękami i nogami.heheheh:-):-):-):-)

DZiewczynki trzymajcie się CIepło,ja uciekam,bo mąż idzie zaraz do szkółki,,,,,,,,,muszę go podtrzymać na duchu,,,,,,,,,,,:-):-):-):-):-)

SŁODZIUTKa .....dzięuję.................:-):-):-):-):-)
Jak mamusia?????buziole..............:-):-):-):-D:-D:-D

Selenka,o TOBIE TEŻ PAMIĘTAM I TRZYMAM MOCNO KCIUKI,,,,,,,,,październik i do boju,,,,,,hehehe:-D:-D:-D

Dilajla,,,,,,kochana moja ty wiesz......................:-D:-D:-D

Alutka, Ona...................słodkie dziewczynki miłej niedzielki życzę,,,,,,,,

ZAfasolkowane uważajcie na siebie,,,,,,,,,,,,,,

ALicja,,,teraz to ja bata wyciągnę,teraz ty siedzisz na NK...a nie tutaj,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:trzymaj się,,,,,

Aga Aj,jak dzisiaj nastrój,,lepszy,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)buziaki,,,,,,,,,,,,ty wiesz co chcem CI napisać,,,,,,,

Aga Irl,,,,,,,,,jak tam przyszła@@@@@@@:-):-)

wszystkie pozdrawiam

Witam niedzielnie..............
w nocy spacnie mogłam , a teraz jestem nie wyspana.............
po kosciólku jedziemy z M w plener................

prycham na was ciążowymi fluidkami oto mega porcja~
~~ ~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cosik do dooopy mi one wyszły , ale grunt żeby były skuteczne

A co u was????????

jak sie macie??
buziole dla wszystkich

Witajcie!

dawno tu nie pisałąm, ale poczytuje w miare regularnie...
nowo zaciazonym gratuluje! nawet nie macie pojecia jak sie ciesze

u nas powoli czas płynie, wszystko w miare ok.W miare bo z dzidzia ok, ale ja sie nie czuje za dobrze...słaba jestem, spałabym po 12 godzin na dobe, jesc mi sie nie chce, od 3 dni jem tylko kapuste pekinska-maz sie smieje ze urodze królika....na dodatek przyplatała mi sie jakas infekcja, wszystko mnie piecze i swedzi....dzidzia jeszcze nie ujawniła swojej płci, wiec my jako straszni niecierpliwcy sie wkurzamy i chodzimy do róznych lekarzy z nadzieja ze sie ujawni...

sylwus...za ciebie wyjątkowo trzymam kciuki w tym cyklu!

za inne dziewczyny z reszta tez!

całuje was wszystkie w czolka!
i zycze dwóch kreseczek w pazdzierniku...

ps. ten tydzien bedzie dla mnie wyjatkowo ciezki....na 8.10 miałam termin porodu, a 9.10 zdaje na prawo jazdy!

witajcie kobitki w piękny niedzielny poranek

Edycia męzuś sprawny:-) wypróbowany:-) eheh śmiesznie było:-)

za to wygląda jak wampir! oprócze tego ze złamał rękę hamował porządnie czołem o asfalt, więc opuchlizna z czoła metodą grawitacji schodzi mu na oko, i ma tak fioletowe oko jak moja koszula nocna hahahah, no mówie wam masakra! wygląda jakby sie z koms lał! szkoda mi go, ale wczoraj zamiast ketonalu wybrał alkohol, i jak wrócilismy od znajomych strasznie go ręka bolała.. wariat mój...

Katrin gratuluje

Pozotałym zycze mnóstwo szczescia, tyle co sobie, zeby sie w koncu udało!!!
ja mam jeszcze 7 dni do owulki.
Cięzaróweczki prosze o więcej fluidków!!!

reklama
m własnie mnie zaciągnał na góre .........mówi do mnie -mamuska trzeba sprawdzic jak sie ma dzidzi , no i sprawdził..................hihihihi

pixela u mnie tez pralka lata , wczoraj w nocy posprzatałam chatke wiec mi to dzis odpada , tylko obiadek tzreba wyczarowac..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry