• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie w niedzielne przedpołudnie....
na dzisiaj zaplanowałam leniuchowanie i cieszenie się rodzinką:tak:
niestety moje dzieciątko jest dzisiaj u swojego ojca więc jakoś od razu dom jest smutnawy:-(

miłej niedzieli

Katrin widzę że juz dzisiaj nastrój lepszy:blink:

dzien doberek kochane...
KATRIN gratulacje....hehehhe cicha woda brzegi rwie hahhahaha....
DILAJLA...witaj kochana....
SLODZIUTKA sciskam mocno...takich wlasnie twoich postow tutaj brakuje....
MORDOKLEJKA.....bedzie dobrze ja trzymam kciuki...
ALLAA lez kochana odpoczywaj....trzymam kciuki....
KASIEK...ty to spac nie mozesz??? heheheh....
noooo...reszte niewymienionych dziewczynek bardzo serdecznie pozdrawiam.....od wymiany wszystkich z nicka jest tu specjalistka SLODZIUTKA i jej to pozostawie bo jest w tym najlepsza....

a u mnie....tak jak przewidzialam hehehheh @@@@@@@ przylazla.....wlsciwie o polnocy( ale se pore wybrala) ale mysle ze z racji tego ze byl to 29 dzien moge go zaliczyc jakoby byl 30 no nie?.....tak wiec ide se zbudowac nowy suwaczek.....ale tylko tak zeby byl hehheheh

Kasiu gratuuuulujjjjeeee!!!!! ale super wiadomosc!!!! to ze sie boisz to normalne,kazda z nas ma lub bedzie miala stracha:szok:. Teraz ciut zwolnij tempo i bedzie dobrze.Tak sie ciesze,jeszcze raz gratulacje i buuziolllee

Alla wypoczywaj i koniecznie idz do innego lekarza ehh ale trafilas na drania.Trzymam kciuki ,jesli nie krwawisz duzo wiecej to napewno bedzie ok.

Pixelko ciekawe jak u Ciebie nastawienie na staranka hm bo to juz juz cio;p?:-)

pozdrawiam wszystkie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry