• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
agi u nas w sumie nic nie stoi na przeszkodzie by sprzatnać działkę, na zewnatrz juz wszystko zrobione, jedynie siatke z jednej strony zrobić ładniejszą a z drugiej klinkierowe ogrodzenie....wysprzątac, wyrównac i sadzić....ale ja pracuję po 8h dziennie, potem opiekuję sie córką...jak bede w ciazy to ide na L4 i wszystkim sie zajmę, a tak to....nie mam czasu :-(...maz pracuje a po pracy ociepla poddasze...szukamy niedrogiej ekipy do sufitów podwieszanych-ostatnio polecana okazała się partacząca wiec z niej zrezygnowalismy, płytki i podłoga czekają .... ostatnio nie miałam weny na myslenie o tym, wiem jak urzadze pokój córeczki ale chcialam tez móc urzadzic drugi....

Aga Ir ........... to nie jest tsk jak myslisz...............ja nie wróżka ( jeno czarownica ) hihihih

osobowosc ; otwarta , pewna siebie , ale tylko w nie których sytuacjach, pamietliwa ale i tak pierwsza wyciagasz reke na zgode , ludzi potrzebujesz do zycia ale jak chcesz byc sama , to zamykasz sie w sobie

lubisz romantyzm , choć twardo stąpasz po ziemi

stawiasz sobie zbyt wygórowane cele i zdarza sie ze do nich nie dochodzisz.....

uważaj na kregosłup , nie jest z betonu ,
nerki miej tez na uwadze,

ehhh nie lubie tego robic tak..............

kochana masz dobry czas wiec go wykorzystaj ......................

pixela ja juz mam to za soba , tez sie urzerałam z ludzmi , bo partaczyli mi pewne rzeczy;-)

Pixella jak by była potzrebna porada albo wykonanie jakis robot budowlanych to daj znać bo mój M ma swoja brygadę wykończeniową w Wawie. Moze ci sie przyda???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry