• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

1. myśl o rzeczach dobrych , a stana sie rzeczywistoscia.Nie myśl o rzeczach złych ,by to nie one sie wydarzyły , W kazdej sekundzie zycia jestes tym i robisz to , o czym myslisz

2.Twoja podswiadomosc nigdy nie zgłasza zastrzeżen. przyjmuje to , co postanowi twoja swiadomosc. Nie mow " nie stac mnie na to " chocby w danej chwili była to prawda. Wybierz mysl pozytywna "Ta rzecz bedzie moja, wiem ze tak bedzie '
3.Masz wolny wybor . Wybierz pomyslnosc i zdrowie. Od ciebie zalezy czy bedziesz zyczliwy czy nie
4. Cudze sugestie i podszepty nie moga ci zaszkodzic. tylko twoje mysli maja bowiem władze nad toba.
5.waz starannie słowa, kazda bowiem nieprzemyslana sylaba zemsci sie na tobieNigdy nie mow NIE, twoja podswiadomosc nie zna sie na żartach
6.PODSWIADOMOŚC PRZYJMIE ZA PRAWDE I URZECZYWISTNI WSZYSTKOW COKOLWIEK ŚWIADOMOŚC NIEWZRUSZENIE UWIERZY.
UWIERZ W SWOJA DOBRA GWIAZDE , BOZĄ INSPIRACJE, W SŁUSZNOŚĆ SWOJEJ DECYZJI I WE WSZYSTKIE DOBRODZIEJSTWA ZYCIA

TO TAK KU PAMIECI................HIHIH

reklama
A ty moze byś się zaczęła troszke oszczędzać co???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przyszła mamo małego groszka. Do domu do ciepełka a nie po ogrodzie latać. Zaraz jakies choróbsko nie daj Boże sie przyplącze i co my wtedy z Toba zrobimy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry