• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Catrin mnie od lezenia tez krzyze bolą ale jak mus to mus!!! Tez bym z checia poszla na spacer, bo pogoda taka ładna ale staram sie jak moge i nie opuszczam wyrka zbyt czesto

reklama
Hej laski.Ja bardzo chora nadal.Wczoraj gorączkę miałam.I oczywiście schizy mam jak nie wiem co,czy ta dzidzia ma się dobrze:no:
Katrin z tego co doczytałam,to miałaś leżeć !!!:wściekła/y:
Buziaki.Pa.

agi tak się spieszylismy by sie zima wprowadzic zanim sie dzidzia pojawi, ale jak wiadomo sie nie pojawi w lutym więc mamy sporo czasu na spokojne wykończenie wszystkiego.... nie mieszkamy a skoro jestesmy nadal w tym samym składzie to wcale nam sie juz nie spieszy.....

hej ja na chwilke znow....
widze ze nasza Katrin we wszystkich tematach obcykana heheheh......
zreszta ja tez zawsze twierdze ze zycie nalezy do nas i to jak je przezyjemy zalezy tylko i wylacznie o nas....
dlatego ja nawet po 3 poronieniach nadal twierdze ze w koncu uda mi sie urodzic syna mojemu kochanemu mezowi....nie teraz to za jakis czas....ale urodze....az taka stara jeszcze nie jestem....poza tym fajnie bedzie miec jeszcze jakies dzieciatko w domu jak corki uleca z gniazda heheh....a to juz nie tak dlugo heheh
no to Katrin my tu bedziemy czekac na twe rady i sugestie.....hehehe dobrze miec jakas czarownice tu hahahha....i zeby to tylko dobre rzeczy byly....hihihi.....swoja droga fajne zainteresowanie....mnie tez takie rzeczy interesuja...niestety nigdy nie mialam okazji jakos tego spelnic czy rozwinac.....

Pixella my też sie spieszylismy zeby wprowadzić się do kwietnia, zeby dzidzia była juz w nowym domku:-(:-(:-(.
Z pracami ruszylismy wtedy ostro i jedak sie wprowadzimy do kwietnia. Dlatego chciałam juz mieć na wiosnę kwiatki w ogródku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry