• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam sie z Wami poniedziałkowo......jak ja nie lubię poniedziałku.....!!!!!
Also....tak tak ..Kartin "otworzyła"pazdziernikowy "wysyp" fasoleczek......
Allaa.....podoba mi sie Twoja postawa....ciesze sie,ze juz lepiej....odpoczywaj ile wlezie.....to sie tyczy wszystkich dziewczynek które sie spodziewają...
Gabi...mam nadzieje,że zdrówko juz lepiej......

Witaj Aguś, wiara czyni cuda, nastawienie mam takie dobre, ze az sie sama sobie dziwie...Wierze ze stanie sie cud....
Poprzednio czułam, ze ciaza sie zle zakonczy i tak sie stalo, teraz odganiam wszystkie złe myśli i czuje wewnetrzny spokoj. Mysle ze to pomoze fasolce....

Katrin!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę!!!!!!!!!! Gratuluję kochana!!!!

No właśnie Alla nie wiedziałam, że francuski jest taki skuteczny, hihihi.
A co u Ciebie kochana, miałaś jakieś problemy? Buziaczki.

własnie dziewczyny, ja w piatek w 13 dc też francuski ćwiczyłam, zobaczymy, czy tak skutecznie co katrin....jutro sie poprzytulam z moim m i zobaczymy za 14 dni czy @ przyjdzie...

Also niestety i mnie plamienia dopadly w sobote...Na usg widzialam fasolke i serduszko, traz jest juz lepiej wiec mysle, ze najgorsze mam za soba.
Ide sie polozyc, do poklikania pozniej Kochane

Allaa mowiłam juz ze jezyki obce sa dobre dla obcych i zawsze jakies słowo mozna zle powiedziec ;-)

Tak , kochana Also spodziewam sie dzidzi ..............
pixelcia doczekasz sie.....................jeszcze troszke i bedzie , poczytaj poprzednie moje posty......................................te z przed tygodnia lub wiecej i co wtedy pisalam???
;-) :-)

reklama
KATRIN chciałam sie pochwalic, ze przez cały weekend sadziłam trawę i cebulki. Będę miała sliczny ogródek jak sie przeprowadzę.
Powiedź mozna teraz w październiku sadzić thuje i ligustr na zywopłot czy poczekac do wiosny.
Ostatnio tak sie wzięłam za ogródek że wszyscy w domu sie śmieją ze mnie. Nawet gazetę działkowiec kupiłam:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry