• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agi a ty masz zszególna date - urodzniny miesiaca.................jestes z roku konia a miesiac musze sprawdzic ale chyba małpa ---------- to nie jest twoj rok. ale dokonca pozostało 86 dni wiec nie długo............i wejdziesz w nowy układ

reklama
ale jestem głodna...a dopiero co zjadłam kanapeczke :-( .... druga chcę zostawic na potem...chyba bede budować warstwe tłuszczyku by jakos przezimować :-)

Ostatnia edycja:
Kurcze Katrin to muszę zapytać moją współpracowniczkę o datę urodzin.... jeśli masz taki dar to zazdroszczę bo u mnie z doborem towarzystwa w życiu bywało różnie:-(

Ale ale Katrin masz leżeć do środy a nie pracować!!!!

Agi a ty pogoń taką koleżankę... alebo czasami nawet jjak coś myśli to niech dziób zamknie.... cały czas powtarzam mojemu dziecku że najpierw myslenie a potem gadanie!!!!!!

pytanie z innej beczki

gdzie można w Warszawie kupić bilet tygodniowy (jak najbliżej hotelu Sobieski)
i jak dojechać na Ostrobramską i na Marki?????????

jak ja nie lubię tak dużych miast!!!!!

Katrin dzieki kochana za dobrą cyfrologię:-):-):-)
Może jak będziesz miała chwilkę to popatrz może coś jeszcze wyczujesz.

Ale sie cieszę ze będziesz miała fasolkę, naprawdę poprawił mi sie nastrój. Ja też chce mieć swoją teraz i już!!!!!!!

Dzięki Pixella - wyszukiwarka połączeń ZTM nie chce mi działać a od gapienia się w sieć już prawie oślepłam!!!!!!! chciałam tak bez przesiadki ale chyba sie nie da:zawstydzona/y:

Agi prawde mowiac nie powinna robic tego przez neta , bo ja cie musze dotknąć...........wtedy czuje
ten rok nie jest do dooopy tylko mialo miejsce wiele rzeczy ktore cie wypomowały z "powera "
nie wiem , moze to było cos w rodzinie ,. w pracy wokół ciebie , nie odpowiednie osoby itp

kazdy rok jest rokiem ktory dla nas pracuje lepeij lub gorzej ale pracuje..................

kochane nie ma takiego czegos jak wrozenie
to jest psychologia...................i dzialanie na podświadomosc
polecam ksiazke " potega podswiadomosci " Josepha MUrphy`ego
tam zobaczycie jak sie mozna zakodoawc na słowa innych i wtedy wydaje sie ze ktos umie przepowiadac przyszlosc............. a takich osob nie ma ................. przyszłosc i przeszłosc to stała
wiekszosc wrozek nawet nie ma pojecia co robi , to sa dobrzy psycholodzy..... i nic wiecej '
mowia to co im powiecie ......... wiec słyszycie to co chcecie słyszec

ja tez byłam , ale raczej w celach sprawdzajacych, co mi za bzdury nagadała to szok ale to ja jej przekazałam , zachowaniem , słowami --- ponoc kreci sie koło mnie bladyn z niebieskimi oczyma hihihi
durna , myslała ze na mnie to podziała ( no ale jak weszłam z placzem ze mąż mnie zdradza itp to musiała mnie jakos pocieszyć , a korej z kobiet nie podoba sie blondyn z niebieskimi oczyma/??????)
wiec jak widac to co soba pokazemy to usłyszymy , rowniez mowienie ze poronisz czy starcisz prace nastawia ciebie to tego ze tak sie stanie i nieswiadomie dążysz do tego , np nastawiasz organizm na odrzucenie płodu i tak sie dzieje ...................moc naszego organizmu jest wielka
naszej swiadomosci tez

istnieja tez udzie ktorzy lubia ubezwłsnowolnic czująś energie , bo z niej zyja ............. to sa ludzie dominatory

kochane nie bede wiecej pisac , bo to dluga opowiesc ale nie sugerujcie sie słowami innych , wasz los jest w waszych rekach i jak go wykorzystacie zalezy tylko i wyłacznie od was............

ale posta wysmarowałam hihih

reklama
Alutak nie ma czego zazdroscic...........

powiedzcie mi czy nie zdażyło sie wam pewne osoby od razu lubic a pewne wrecz odwrotnie nie cierpiec mimo nie znania ich ??? ot poprostu widzicie osobe w sklepie i myslicie co za baba/???
albo ale fajna babka????
zdażyło sie wam tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry