• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
katrin - ja tak miałam, jak zobaczylam tesciową....
o tej to chyba kazdy mówi, ze to wampir energetyczny i wyssie energie z każdego... i ona juz na pierwszy rzut oka wygląda na wredna babę....xle jej z oczu patrzy i tyle....

Katrin pewnie ze tak miałam. Bardzo często jest tak, że jak na dzien dory ktoś mi nie podpasuje to nie ma zmiłuj, nie lubie go już.
Tylko 2 osoby były takie które zrobiły złe pierwsze wrażenie a potem okazało się że są spoko.

katrin...widze ze w ramach zblizających sie andrzejek sie udzielasz-zart...ja mam kolege-wroza, a w zasadzie pasjonata numerologii, tarota i astrologii....i nigdy mi nie powiedział co mnie czeka, ale zawsze jest w stanie stwierdzic kiedy jest dla mnie dobry czas na robienie roznych rzeczy...tak było z przeprowadzka, slubem....musze do niego sie odezwac jak bedzie z moja dzidzia...

Katrin-- ciekawe rzeczy opowiadasz.
Mi by się przydał ktoś kto by mi powiedział co mam robić bo jestem w kropce a z podejmowaniem decyzji jakoś u mnie ostatnio krucho:-(

Winko wczorajsze podziałało i już się M na mnie nie gniewa a wręcz przeciwnie;-):-)

Chciałam się tylko przywitać. Widzę, że dużo naprodukowałyście jak mnie nie było. Przyznaję się bez bicia, że nie nadrobię zaległości więc któraś z Was będzie tak miła i streści mi co się wydarzyło przez ostatni tydzień to będę wdzięczna.

Witam sie z Wami. U mnie juz lepiej. Nie ma plamien tylko lekko rozowawy sluz, ale wyglada tak jakby wszystko wracalo do normy. Leze od rana, bylam tylko w pracy wypisac urlop. Rano mdlilo mnie baaardzo, piersi bola, wiec łapie sie tych wszystkich objawow i wierze , ze idzie wszystko ku lepszemu. Mam ogromna nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, na razie nie poddaje sie, tym bardziej ze w sobote widzialam fasolke.Dziekuje Wam za wsparcie.
Katrin Ty rowniez odpoczywaj!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry