• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kobietki w poniedziałek. oby ten tydzień był dla nas dobry.

KATRIN GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER SUPER ŻE BEDZIE DZIDZIA

Słodziutka dzięki za pamięć. Nie pisałam bo miałam malego smuta przez cały weekend.

Wczoraj przyjechała moja koleżanka, która wrózy ( wywróżyła mi pół roku temu że najprawdopodobniej poronię pierwszą ciążę) i powiedziała zeby dojść jakos do siebie teraz bo jestem bardzo pogubiona i dopiero za rok się starać. Jakoś nie poprawiła mi humoru wcale.:no::no::no:

reklama
Aga IR jak m chce to idz na spontan , nie bierz tabletek , ale rowniez nie staraj sie , poprostu KOCHAJ SIE

mi lekarka powiedziała ( oczywiscie ja zaczełam kwękać ze to czy tam to ) nie przejmować sie , a bedzie dobrze

dowiedz sie jej date ............ ty kochana jestes plusem i jesli ona jest plusem tez to bedzie brała z ciebie energie a jesli nie umiesz uchronic swojej to bedzie zle....................nie wierz jej w to co mówi , nie ma zadnych dowodów i wpływaów na to kiedy masz zajsc w ciaze

ja mam otwarte kanały energetyczne tzn komin i doskonale umiem wyczuc osoby ktore porzeraja energie ........... na przykład babka ktora mi robi tipsy , ale ja umiem zbudowac tzw mur i ona mi nic nie zrobi

inetersuje sie cyfrologia i do tej pory wszystko sie zgadza , mam nauczyciela z tybetu wiec ............nie jakiegos tam chosztaplera

Agi głowa do gory i nie przejmuj sie jej gadaniem

wielu z was wyda sie to dziwne , mi tez sie wydawało ............ ale zawsze mnie zastanawiało dlaczego umiem przeczuc pewne rzeczy - myslałam zem czarownica albo co , a tu sie okazało ze czytam energie innych........................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry