• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właśnie doczytałam- KATRIN GRATUACJE!!!!!!!!!!!!

Poproszę o fluidki ale najwcześniej za 2 miesiące, na razie mam pierwszą @ po zabiegu która się jakoś skończyć nie może. Niby już koniec a tu niespodzianka franca wraca:wściekła/y:. Myśle że jeszcze dzień dwa i koniec.
Kiedyś robiłam testy owu, ale nie doczekałam się dwóch grubych kresek a w ciążę zaszłam, więc tym testom NIE WIERZE.

Chyba będzie dobrze bo m wino postawił;-);-)
Zmykam bo się jeszcze rozmyśli:-D

Dobranoc i kolorowych snów

Alla - jeżeli moge cos doradzić to leż leż leż i kiedy tylko poczujesz niepokój jedź do szpitala. BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!:tak:

dziewczyny, ja dwóch mega grubych krech na testach owu nigdy nie miałam...ale zawsze można było odróżnic kiedy kreseczka jest mocniejsza a kiedy jaśnieje...szczyt LH to u mnie najmocniejsza z kresek w ciagu 3 dni testowych...potem niby 24-48 h jest owulacja, przy takim założeniu sie postaraliśmy i wyszły II wiec chyba dobrze....ale dzis nawet jak bym chciała podziałać to nie dam rady... jestem rozbita, wszystko mnie boli i wkurza a z m sie nie odzywam .... wika ma te "gorsze" dni z jedzeniem co mnie dodatkowo dołuje a dzis napluła mi serkiem w oko i mnie to normalnie !!!!!!!!!!!!!!

Ona napisze ci tu przepis bonim otworzy mi sie strona na priv to lata miną

Farsz :
1)szpinak , najlepiej swierzy - mrożony też może być.........
2)plasty boczku
3)czerwona papryka
4) ser feta

szpinak smażyc na masełku ( mały ogień) , osobno usmazyć plastry boczku ( pożniej pokroic w drobna kosteczke) i czerwona papryczke tez smażyc ( pokrojoną w wąskie paski)
razem wymieszac przyprawic solą i pieprzem , również można czoskiem jak ktos lubi, na koniec dodad ser feta pokrojony w 1cm kosteczki

usmażyć naleśniki i zawinąć farsz w nie
na koniec polać beszamelem ( ja do sosu dodaje tarty żółty ser i duzo natki petruszki ( kocham zielenine))
SMACZNEGO

pospałam i teraz oczy jak 5 złotych z rybakiem................
a tu nika kich , nikogo nie ma

Dziekuje dziewczyny za miłe słowa.......
troche mam wyrzuty , bo wy sie tak staracie , a ja co........... chwila nie uwagi ( bo co tu mówić ze celowo) i ......II........... na tescie jest
Zycze wam tego z całego serducha

tego małego cudu..........

własnie wpieprzam oliwki prosto ze słoiczka..................jakaś nienormalna bedzie ta ciąża....
chłopak bedzie ,.............coś tak czuje
a nie pomyliłam sie do tej pory
za pierwszym razem -mowiłam cora- jest Ala
za drugim lekarz mi mówił ze chyba cora - nie wierzyłam bo czułam ze to chłop bedzie i drugi lekarz potwierdził ze chłop- jest Michałek- i zdiecie jajek pokazał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry