Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moją znajoma też bardzo mocno odczuwa owulacje, przez parę godzin tak ają boli że nie jest w stanie nic robić.ale ja po prostu nie miałam siły się starać, bałam się, bolało strasznie.... :-( ... ból mi odebrał ochotę:-( same wiecie, ze natury się nie da przechytrzyć...a ja na siłę nie potrafię.... dziekuję za was,że za mnie trzymacie kciuki, przydadza się za miesiąc..
Jak nie teraz to na pewno w następnym cyklu się uda;-)Lekko pobolewa mnie jak na @. Miałam nadzieje, że zacznę pomału ronić w domku ale chyba nic z tego..kinguś a jak ty się czujesz, nie boli brzuszek? ja miałam straszne bóle zanim poszłam na zabieg, trzymaj sie kochana...
Trzeba wierzyćAle uwierzmy że i wkońcu Nam się UDA! Że zdobędziemy NASZ cud... że dane Nam będzie tulić w ramionach nasze małe pociechy. Nic tylko nam nie pozostaje jak ... wiara! I dązenie do celu. Bo jak się poddamy...nikt za nas nie przeżyje życia. Tulę Cię i myślami jestem z Tobą.
ja mam nadzieje urodzić jeszcze w 2009 roku może mi się uda...Zdrówka życzę, dla maleństwa teżCześć kochane.Ja jestem bardzo chora,niestety musi być antybiotyk.Ledwo żyję.Trzymajcie kciuki za tego w brzuszku:-( Pa.
A kysz zarazki
, moja skwaszona mina i stękanie przy każdym ruchu chyba nie rozpali mojego m hihihi trudno, może next time..może sie giga jajo nie trafi....
. Podasz przepisik na priv na te nalesniki ze szpinakiem w beszamelu?bede wdzieczna. Powodzenia na wizycie