• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jesssuuu Gabi zdrowka wam zycze...co wam sie tam przyplontuje ciagle....trzymam kciuki...
hmmm a my to wlasnie placki ze smietana i cukrem hahhaha no tylko M z mieskiem i sosem najchetniej je heheh

reklama
Gabi faktycznie masz nie mila sytuacje... ale glowa do góry , nie bój sie - bo to powoduje stres a stresu powinnas teraz unikac .... Bedzie dobrze... Duzo duzo duzo duzo duzo duzo duzo zdrówka zycze:-)
A tak poza tym to cos w powietrzu jest , bo ja tez chorowała , inni tez choruja .. TAZKE DZIEWCZYNY PILNUJCIE SIE I NIE DAJCIE SIE CHOROBIE !!!

Mirka az łezka mi sie w oku zakreciła jak czytalam Twoje posty, Tak bardzo sie ciesze z dobrych wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gabi kochanie, na szczęście to juś II trymestr, więc aż takiego zagrożenia nie ma, ale rybko, musisz szybciutko dojść do zdrowia, tylko się nie stresuj, wiem, ze łatwo się mówi, ale naprawdę, staraj się opanować lęki. Trzymam kciuki za Ciebie/Was.

Aga, a u mnie odwrotnie, to mój m je z cukrem :-D

Ok ja uciekam słoneczka.
Do jutra!!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki ja tylko na chwile pozdrawiam wszytskie cieplutko :tak:
duzo zdrowka Gabi zycze
Mircia jak ten czas leci :szok:
Aga aj Kasiek Aga irl carri niusia slodziutka selenka sylka ona karola wrobelek mordoklejka alla also alutka katrin gusia cyniczna i reszte nie wymienionych dziewczynek sciskam bardzo mocno:-D

Mika jak wspaniale że możesz się pochwalić swoim brzuszkiem co wystaje już zza "cyc jak donic" :-):tak::-D;-) I "prawie" na pewniaka płcią..:-D
Nic tylko się cieszyć i tak własnie robię.

Gabi - nie wiem co doradzić. Naprawdę mocno Wam kibicuję.

Marzenko więc jeszcze nic nie wiadomo co ze starankami. Nie da rady wcześniej do Twojej ginki? Tylko aż na koniec listopada :szok::dry:

Alutka tak córunia.. malutka córunia... dla Ciebie zawsze.."mała dama"

Kinguś - trzymam kciuki że już jestes po wszystkim i wracasz do zdrowia. A każda chwila przybliża Cię do staranek!
Bądź dzielna tak jak do tej pory.

Agatko a Ty co tak mało się udzielasz? Cio?

Agula Irl miałaś przygodę z cieknącą rurą :baffled: nie zazdroszczę.

Also więc jeden krok w przód. Dobrze że kariotyp jest OK. A plamnienie... jak mówią że OK to może po prostu im zaufać?:dry: Choć wiem jakie to trudne.
Trzymjacie się dzielnie.
I jak zachcianki masz to nie jest tak źle ;-):-D

Agula AJ dzisiaj u mnie byle jak się zrobiło po wizycie u doktora mamy. Nie mam dobrych wieści:no: choć tak naprawdę wiedziałam na co sie nastwaiać.. człowiek ma wiarę do końca... ehhhhhhh:-(
Ale cieszę się że jesteś. Że mąż dopuszcza Cię jeszcze do nas.

Carri - pozdrawiam serdecznie.

Marta spokojnie jeszcze OB i morfologię zdązysz zrobic.. choć fakt za jednym wkłuciem mogłaś zrobić :sorry2:

Alicja1985 jak się ciesze że napisałaś!!

Nie ma nikogo więc znikam do męża.
Będę się tulić i tulić a co mi tam :sorry2::-D

Buziam wszystkie i do napisania.

papapapa

Dobrej nocki...

ehhhhhh i gdzie te czasy że miało się przed kompem jakiegoś niskoporocentowego napoja i się piło i się śpiewało z Wami???Pamiętacie to jeszcze? :-(

reklama
ona hihihi cholera no -mam uszczelke...hahahahaahahaah ale nazwa
seksu zero do kontroli do póki uszczelka sie nie ułoży, wtedy zobacze co mi ginka powie
w pierwszej ciąży mogłam sie tulić , wiec ..................... musze czekac co ona powie
nie boli jak zakładają , ale pół łapy musi wsadzić...................oooooooo dobrze ze moja ginka ma małe łapcie...................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry