• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam...

Czytam, czytam , czytam i jakos tych postów nie jestem w stanie przeczytac tak duuuzo piszecie.Postaram sie codziennie zagladac a nie co jakis czas wtedy mam mniej do nadrobienia :-)

PRZEDE WSZYSTKIM NIE MIALA OKAZJI JEDNAK TERAZ TO NADRABIAM I KATRIN
GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA FASOLECZKI
Oby cała ciaza mineła Ci spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zeby za 9 miesiecy byłas SZCZESLIWA!!!!

Kinguś jak tam samopoczucie , jak sie czujesz? Pamietaj ze "po burzy przychodzi słońce" U Ciebie tez napewno zaświeci i to juz wkrótce:-)

Mirka ty juz na półmetku.... no no jak ten czas leci Ciesze sie ze u Ciebie wszytsko dobrze i u malenstwa równiez
Pytam sie tak z ciekawosci czy wiesz jaka bedzie plec no i czy zastanawiałas sie nad imionkami ?

Alla dobrze ze plamienie juz mineło , ciesze sie ze juz u Ciebie dobrze Ale duuuzo odpoczywaj i nie stresuj sie niczym Trzymac kciuki bede przez ten caly czas !!!!:-)

reklama
Cześć.....
Ja tak na chwilke...przywitać sie....i zmykam.....
Selenko.....trzymam kciuki,myślami jestem z Tobą....
Edytko...M mnie nie wykończył...hihihi...zyczę zdrówka i sił do "walki"....
Kinguś..pewnie juz w szpitalu jesteś ...trzymam kciuki za Ciebie
Also....będzie dobrze.....
Miruś...super,ze brzusio taaaaki fajny.....
Gabi...Tobie kochana i całej rodzince dużo ZDRÓWKA....
Niusia..............?
Syla...kciuki zaciśnięte...jak tam Mężuś?
Cyniczna...odezwij się.......
Karola...uśmiechnij sie,ja mam to samo z moim M:-(:tak:
Alicja,Alutka,Kasiek,Guska,Katrin,Ona,Magdalenka,Marlena,
Mordoklejko,Jezyk,Dlaczegotak,Doka,Carri,Aga Ir...i wszystkie niewymienione pozdrawiam i zyczę optymizmu......
Trzymajcie się Dziewczynki...

Syla jak tam mąż , mam nadzieje ze jakos sobie radzi a i mam nadzieje ze wszytsko sie dobrze goi. Ja tez mam męża (motocykliste) i tak jak mój uwielbiam motocykle . Tylko niestety mój nie pozwoli mi isc na kategorie A i jestem tylko jego "plecaczkiem"

Mordoklejko trzymam kciuki na egzaminie napewno zdasz :-)
A i równiez zycze Ci wytrwalosci i duzo sily w tym trudnym dla Ciebie dniu (które jak sie nie myle jest jutro) Wiem ze to bedzie dla Ciebie trudn zdzien ale pamietaj jestesmy z Toba.:-(
Zapalam dla Twojego malenstwa (*) ....

Aga Aj jak ty sie trzymasz ? Jak mija dzionek? Mam nadzieje ze dobrze i wierze ze dzis choc raz sie usmiechełas;-)

Słodziutka, Pixella , Aga_irlandia ,Agi28 , zycze Wam duuuzo słonka, i mnóstwo usmiechu .Powodzenia w dążeniu do celu i mnóstwo miłosci

Ps.Kto zna sie na wrózbach numerologi itp.....

nio placki wyszly pyszota a jutro robie nalesniki od Katrin:-):-):-):-p

Katrin to widze,ze zauszczelkowana jestes,czyli seksu zero czy jak to jest?Boli jak to zakladaja?Odzywiaj sie dobrze kochana bo zelazo baardzo potrzebne fasolince.

Wiecie co ja wariat jestem, robiac badania kompletnie zapomnialam o tym ze morfologia i OB to podstawa kurcze,powinnam od teg zaczac bo tam moze wyjsc ze mam jakiegos "gada"w organizmie ehh.Jutro musze isc chyba krew pobrac ale moj maz ma 1 zmiane i nie pojdzie ze mna wiec znow bede tak siedziec z godzine i mdlala eh ja to mam z tym pobieraniem krwi ale coz nie daje mi spokoju wiec musze to zrobic

U mnie wszystko dobrze ,choc mam katae.Poza tym zwierzatka nakarmiłam , zaraz wezme sie za szykowanie kolacji dla mego męza...Troche poczytałam na necie , ogladałam tv i robilam zakupki , czyli nic specjalnego... Samopoczucie tak jakos dziwnie czasem mi smutno i bezradnie zastanawiam sie co dalej , a czasem jestem w dobrym nastroju i niczym sie nie przejmuje ...

Carri, no więc widzisz, płeć znamy w 80%:-) Więc będzie to raczej chłopiec, tak podejżewa ginek, ale na 100% potwierdzi mi 17 października :-) A jeżeli chodzi o imie to ja myślę o Jakubie, ale mój mężuś kręci trochę noskiem, więc poczekam i zobaczę co on wymysli i wtedy będziemy negocjować:-D Póki co to do brzuszka mówię Junior:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry