• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a tu nic nowego...........czyli jak ja sie pojawiam to was nie ma juz

Dziekuje was wszystkim za zyczenia i miłe słowa, nie podziekowałam jeszcze , wiec teraz to robie
Kingus .............. mysle o tobie kochana........................

reklama
Katrin, coś mnie chyba ominęło. Co za uszczelkę miałaś zakładaną i w jakim celu? Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Buziaczki.

Słodziutka, pamiętaj, że cuda się zdarzają. Ja staram się bardzo wierzyć w cud. Modlę się do św. Judy Tadeusza, to święty od spraw beznadziejnych. Mam nadzieję, że dzięki niemu mojej mamie się poprawi stan zdrowia. Buziaczki wielkie.

mialam to juz zakładane jak byłam w pierwszej ciąży
miałam do wyboru szew okrezny ktory zakłada sie pod narkoza ( BYNAJMNIEJ U NAS )
lub pierscien
teraz mam brązowy a pierwszy był niebeiski i do dzis go mam

mam dzień ogórkowy??????? kupiłam na targu 3 kg ogórków gruntowych , na pare dni na mizerke, juz wpieprzyłam tyle ze na jutro zostało mi 2szt! , a ze sa tylko 2 to mizerki nie bedzie wiec je zjem dzis , a co mi tam...............

Witam wszystkie dziewczynki i zaraz znikam.

Gabi mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze i za chwile bedziesz zdrowiutka jak ryba.
Tylko sie nie martw za bardzo bo Twojej fasolce wcale przez to sie lepiej nie robi.
Trzymam kciuki i mam nadzieję że szybko napiszesz nam że już wyzdrowiałaś.

muszę się z wami pożegnać do soboty!!!!!!

Edytko pamiętam te śpiewy i drineczki..... to było akurat po moim ostatnim poronieniu..... nawet nie wiecie ile sił mi dodałyście...... dziękuję za to że jesteście!!!!!!!!!!!!!!!

No cóż Katrin każda metoda dobra aby tylko była skuteczna....

Buziaczki dla wszystkich

Do soboty

reklama
witam porannie....................
jade zawiesc córke na autobus wiec bede za chwile
ps u nas jest taka mgła , ze ja nie wiedze auta , które stoi przed domem!!!!
dosłownie mleko..................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry