• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaski
ale naprodukowałyscie ............ ojoj
ponad 300 postow
kiedy ja ma to przecztaćć??? cio????
do 6 rano bede siedziec z miom łaczem.................hihi
o spiewy widziałam o kotku

WLAZŁ KOTEK NA PŁOTEK PO SŁUPIE , ZDARŁ SOBIE FUTERKO NA DOOPIE

DZIEWCZYNY CO ZA WSPANIAŁE WIEŚCI

GRATULACJE KOCHANE - JUZ NIE JESTEM SAMA PAŻDZIERNIKOWA
BARDZO SIE CIESZE , BUZIOLE DLA WAS I MALUCKICH FASOLINEK
TERAZ TO JA MOGE SPIEWAC

HAHHA
p.s ja nie wróżka atym bardziej jedza ( no może czasami ale to jak ma mnie wkurzy )

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE ................

Sprawiłyście mi super-mega niespodziankę!!
Aż mi się humor poprawił jak was wszystkie zobaczyłam. Aniu, Mała, GRATULACJE!! Edi,Marzenko, Mirka, Gabi, also, tęskniłam za wami.Aga AJ, miałaś wrócić i co? Usnęłaś pewnie. Szkoda,że Mnie nie było, poczułam się jak w domu...NARESZCIE. Spijcie dobrze, może jutro uda mi się załapać na imprezkę. Powtarzam się, ale miło Was widzieć kochane.. Dobranoc.:tak:

reklama
Wy juz napewno spicie i snicie o przyjemnych rzeczach .... Zycze Wam byscie mieli piekne sny ....a moze nie które nie spia tylko ze swoimi mezami sie bawia;-)...
Dzis miałam znów duuuzo do przeczytania. Ta wasza wieczorna imprezka byla swietna , moze pozwolicie mi dolaczyc sie do Was nastepnym razem.... Ja tutaj nie dlugo jestem i nie wiem czy mi wolno byc na takich imprezach...

Dzien mi minal spokojnie sprzatalam sprzatalam i przygotowywałam pokój do remontu w sobote bedziemy "bawic sie z gładzia" .... zas bedzie syf :baffled:
A jutro moze uda nam sie sprzedac motocykl bo chcemy zmienic na wieksza pojemnosc nasz pojazd :-)
Z mezem tez jest juz dobrze.... wiec jestem :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a teraz GRATULUJE TYM KTÓRZY DOŁACZYLI DO GRONA PRZYSZLYCH MAM zycze powodzenia i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
Cos ten październik ma w sobie ze tyle fasoleczek sie pojawia .... to wrózy same dobre wiesci.... Mykam spac takze (juz bez wymieniania) zycze wszystkim dobrej nocy , milego poranka przy blasku słonca i pełno usmiechów i radosci ...........................no i OPTYMIZMU

dobranoc dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry