• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam , dziewczynki...

oj działo sie działo wczoraj :-)

MAŁA, Dilajla - GRATULACJE :-)...to juz mamy 3 cięzarówki październikowe :-)...moze jeszcze kasiekkm i karola dolaczą?

u mnie niestety przytulanki tylko raz w tym cyklu były :-( więc raczej marne szanse na cokolwiek, nawet chcielismy ale nie było jak najpierw ból podbrzusza dwa wieczory pod rząd....jak tylko zaczeliśmy sie przytulac Wika zaczeła płakać i musiałam do niej isć :-( i nici z tego...ech, może bedzie więcej szcześcia w następnym cyklu...

Kingus, dobrze, ze juz jesteś z powrotem, i ze wszystko sie udało...:tak:...teraz poczekaj, zrob badanka i zacznij staranka na nowo :-)

reklama
GRATULACJE PRZYSZŁE MAMUSIE!!!!!!!
DILAJLA, MAŁA CIESZĘ SIĘ BARDZO Z WASZYCH FASOLEK.

Dzieki Dilajla za zaproszenie chwilę mi zajęło rozszyfrowanie któż to taki, ale niezawodna Słodziutka pomogła.

Cześć Pixella z rana.

Chciałam sie tylko pochwalić że wczoraj urodziły sie u mnie .......??????? małe rybki ( są żółto- pomaranczowe).
I to jest dowód na to że w tym domu jednak coś sie moze urodzić:-):-):-)

Buziaki dla Was wszystkich i uciekam do pracy.
Pa

Pixella, czasami jeden"strzał" wystarcza:-DMoże jednak nic straconego:tak:

Carri, kochanie, wszystkim nam wolno być na wieczornych imprezach...miałaś widzieć co kiedyś się tutaj działo, jeszcze trochę poćwiczymy i może znowu wejdziemy we wprawę i będzie po 100 stron :-D

Dziewczyny, ale fajnie wczoraj było, ubawiłam sie nieźle, ale ten szampan jednak mi zaszkodził, bo całą noc bolała mnie głowa, na szczęscie teraz jest ok:tak:

Agi, a co to za rybki?? ja też mam akwarium, kiedyś też i się molinezja "oszczeniła" ale niestety wszystkie rybki mi wtedy zdechły:-(

Selenko, Twoja obecność na następnej imprezie jest obowiązkowa!!!

A pozostałe dziewczynki gdzie się podziewają?? Kasiek, Syla, no gdzie Wy się ukrywacie, co??

Katrin, super, ze fasolek październikowych jest coraz więcej, co?? Nie będziesz samotna:-)

Mała, Dilajla, jeszcze raz wielkie gratulacje!!!

Edytko, a Ty dzisiaj też będziesz z GG ściągać na BB?? Jeszcze raz dziękuje za wczorajsze miłe towarzystwo:-)

Marlenko, szkoda, ze tak późno do nas dołączyłaś, może następnym razem się uda;-)

Aga Irl, a Ty nie przyszłaś wczoraj wieczorem, co się stało????

Aga Aj a Ty pewnie zasnęłaś:-D

Malutka, a Ty kochanie jak się dzisiaj czujesz?? Mam nadzieje, ze lepiej??

Pixella, ale ja to mówię z doswiadczenia, tak nam się udało załatwić pierwszą ciążę:-D Nawet pamiętam tą datę:-D to było 9 grudnia 2000 roku, jeden raz i fasolka była:tak: Więc, ja naprawdę nie przesadzam:-)

Miruś, mi sie udalo tez 2 x w pierwszym cyklu, Wika nam wyszła 21 lipca 2006 (15dc) po jednokrotnych przytulankach, Aniołek nam wyszedł 11 i 13 (15 i 17dc)czerwca 2008...ale wydaje mi się, ze limit szybkich ciaż juz wyczerpalam....a teraz udało nam sie znaleźc chwilke 17dc...wczoraj byłam dobrej mysli dzis juz nie, bo chciałam jeszcze sie oprzytulac ale nam maluszek przeszkodził...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry