• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Fotki miło widziane :-)

No mój brzusio robi się coraz ładniejszy:tak:Jakiegoś dnia muszę wyskoczyć na zakupy i kupić większe spodnie, bo te co ostatnio kupiłam(wtedy były za duże) są juz za ciasne, a spodnie które są szerokie(na gumce) trochę za cienkie i zimno mi w nich...więc kaskę trzeba wydać na nową garderobę:-D

reklama
Witajcie kochaniutkie i jeszcze raz dziękuję za wczorajszy wieczór, wróciły stare dobre czasy, tęskniłam już za tymi imprezkami i za Twoim śpiewem Edytko;-)
Pixela nie martw się nam się też udawało zapierwszym razem, sama pomyśl ile wpadek jest a tylko raz się ludzie kochali;-):-D więc jeszcze nic straconego

Miruś ale w 37 tc wygladałam juz jak wielki stwór, taką miałam piłke, ze hoho :-)...i w sumie 13 kg mi przybyło...a teraz znowu mam 57 kg i zero tłuszczyku...Wika wszystko wyciagneła...u ciebie mały szkrab tez wyciagnie...

reklama
dzis jest róno 5 tyg termin mam na 11 czerwca wg moich obliczeń bo do lekarzaa zamierzam się dopiero wybrac koło 7 tyg
co do samopoczucia do brzusio już mnie nie boli, jestem senna głodna i brzusio mi treoszke juz widać:tak: mam tez czasami zgage i wogóle piersi strasznie bola i są takie inne:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry