• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja w pierwszej ciąży teżmiałam spory brzusio i tylko w brzuch mi szło przytyłąm też 13 kg a moje dziecko tak ze mnie piło ze wyssało przy okazji całą nadwage hehe teraz waże mniej niż przd pierwszą ciążą

reklama
dilajla mnie tak piersi ostatnio bolały od 5tc, ze wike od cyca w 7 dni oduczylam bo nie dawałam rady karmić, potem jeszcze ze 2 miechy jak m naciskał piersi to mu mleko w oko tryskało hihihi teraz juz jest ok...nic ni mie wycieka :-)...

u mnie waga wróciła do normy, przynajmniej mam znowu zdrowy apetyt :-) bo od końca lipca do końca sierpnia nie chciało mi sie wcale jesć przez to wszystko....

Hej,ja nadal chora:wściekła/y:
Mam nadzieję,ze dobrze Wam się imprezowało wczoraj.
Dilajla gratuluję i trzymam kciuki!!!
A ja właśnie dostałam informację,że zmarł kolega:no: Jutro pogrzeb,chyba nie dam rady iść w takim stanie:zawstydzona/y:
śpieszmy sie kochać ludzi...ale Wy to wiecie:-(
Pa.

Witam drogie Panie;-)
Wczoraj był naprawde miły wieczor teskniłam juz za wami:tak:
Podziekowania wielkie dla Edytki za taka sprawna i szybka organizacje imprezki:-);-)
Ja juz po sniadanku ale apetyt to mi dzisiaj nie dopisuje kromeczke zjadłam i to wszystko:baffled:

pixela to ty moze w ciazy jesteś haha ja narazie to płatki wciągnełam i mam tak dziwnie od tygodnia bo zjem coś i nie wiem czy mi jest bleee czy ja dalej głodna jestem a ostatnio jak najadłam sie winogrona to moje jelita tego nie wytrzymały;-):-D

reklama
Siemaneczko Pixella Dilajla:tak:
Co do sniadanka to jakos mnie odrzuciło od jedzenia moze pozniej przekasze cos wiecej:tak:
A jesli chodzi o suwaczek to tez tak patrzyłam ze troszke sie chyba przeterminował:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry