• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja poprzednio objawy tez miałam, może nie ból piersi bo to po 5tc doszło ale juz kilka dni po przytulankach codziennie popołudniu mdłosci, jak tylko cos zjadlam na obiad zielona byłam....ale nie byłam tak pewna bo w 26dc test mi negatywny wyszedl :-( dopiero w 30dc miałam słaba kreseczkę...no i ochota na kwaseloty koszmarna, sledzie zagryzałam jajkiem w majonezie...

a co do zagryzania ogórka bananem to każda z was by miała zgagę...nawet niezaciazona...:-)

reklama
Wiatjcie kochane..............
Przepraszam,że wczoraj nie wrócilam...bardzo załuje...ale najpierw moja mała nie mogla zasnac a pózniej mój kochany mnie nie wpóścił....o 24 mnie spytał czy chce do kompa...a ja mu na to...teraz?....zła normalnie bylam bo prosilam zeby zajrzał na chwilkę sobie i mnie wpuścił...wryyyyyy:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
Ale widze ,ze wieczór był cudowny.....
Dilajla,Mała....wielkie ogromniaste gratulacje....ciesze się razem z Wami.....cudownie
Gabi...przykro mi z powodu kolegi......zyczę zdrowia....
Also,Anesto,Jezyk,Miruś,Mordoklejko,Katrin...i wszystkie przyszłe mamuśki zycze Wam duzo optymizmu i zdrówka...
Kasiek,Karola,Ona,Wróbelek,Cyniczna,doka,Carri,Alutka,Niusia,
Alicja,Kinguś....pozdrawiam i te niewymienione...
Selenka....;-)
Słodziutka.....dzięki.....i pamiętam...
Pixelka....a moze jednak?zycze Ci z całego serca tych dwóch kreseczek............
Dlaczegotak...buziaki dla Małego....
Miłego dnia......
A to.......na szczęście....

Witam kochane
mała, dilajla no w końcu sie ujawniłyście :-) GRATULACJE :tak::-):-)

przepraszam za wczorajsza nieobecnosc miałam wylaczony komp ogladalismy z m film a szkoda bo taka impreza mnie ominela tak dawno nie bylo tu tak wesolo :)

my dzis jedziemy zawisc nasionka do badania m juz caly zestersowany hihihi

ciekawe co bedzie jak pojde do pracy az sie boje myslec tam to tylko wejde i juz jestem nerwowa jak bylam ostatnio zaniesc L4 to nogi mi latały jak siedzialm rece sie trzesły jak starej babci ach...

reklama
niusi@ może nikt cie o nic nie bedzie pytał...ja kilka razy odkad jestem w pracy sie popłakałam w kibelku na widok zaciażonych kolezanek, jedna ma nawet dokładnie taka sama date porodu jak ja bym miała - co do dnia!!! i codziennie widze jak jej brzuszek rośnie i mysle o tym, że ja bym mogla teraz tak wygladać ale....

moze jak zrobisz badanka i zaczniesz sie starac to ból minie...u mnie juz troche lepiej, bo mam nadzieję na to, ze niedługo cos sie odmieni...za miesiąc-dwa-trzy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry