• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lepiej? Może minimalnie.Już się nie duszę przynajmniej.Ale katar,gardło itp.
Za to wymiotuję dzisiaj co 5 minut.
Jak wyzdrowieję to pójdę,myślałam,ze jutro ale nie dam rady chyba.To we wtorek,bo w poniedziałek babki robią ktg i jest duża kolejka.
Dzięki,że pytasz.Trzymaj się.

hej kochaniutkie dziś to nawet nie musze cycków macać tak mnie bolą, najzabawniejsze jest to że spodnie naprawdę robią mi się ciaśniejsze jak tak dalej pójdzie to ja za miesiąc odzież ciążową będę kupować:szok:

co do Egiptu to ja się tyle nasłuchałam że w ciąży to bym nigdy tam nie poleciała, zresztą mój ginekolog powiedział mi w pierwszej ciąży, że w ciąży lepiej sobie odpuścić egzotyczne wakacje różnie to bywa a i gorączka ma zły wpływa na ciąże tymbardziej ze tam inny klimat niż w Polsce

oj Gabi kochanie tak bym chciała żeby to paskudztwo sie juz od Ciebie odczepiło ile można na litość Boską a kyszzzzzzz z ta chorobą 3mam kciuki za Was niech dzidziuś ładnie rosnie :-)

Mircia no właśnie nie wiem :-( od rana mam taka dygotke w środku ostatnio sie obudziłam o 3 w nocy i miałam to samo przeraża mnie to
O własnie M przyjechał za pół godzinki jedziemy biedak pewnie cały w stresie :-(

reklama
A ja bym chciała Niusia,żeby tu same szczęśliwe ciężarówki były:tak:
Dlatego trzymam mocno kciuki za Was wszystkie.
A fliuidki przekażę,po wizycie,jak zobaczę,ze ok.
Buziaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry