• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kingus u mnie było tak...w piatek wyszłam ze szpitala ja a w nd wrociłam do niego z chora córką, byłysmy w nim 5 dni...a zanim mała wydobrzała minęły mi 2 tyg, potem przygotowywalam nas do wyjazdu i zrobiłam cześc badanek...potem pojechałysmy na wakacje i w dzień powrotu dostalam 1@ a wdodatku miałam angine ropna więc ledwo zyłam i jeden cykl z głowy...a drugi przeleciał tak...11dc wizyta u gina i badania, 12 usg i widzialam już, że są jajeczka i endometrium sie odbudowało wiec radosć...a potem wróciłam do pracki i oczekiwałam a strasznie mi się ciagneło...31dniowy cykl miałam i w końcu @ przyszła, bardzo krwawa i bolało...myslałam tylko o tym by sie skończyła...a potem 7 dni jakos przecierpiałam i 14dc wieczorem był test owu pozytywny a staranka dopiero17 dc rano więc jak sie uda to bedzie cud...

reklama
Cześć dziewczyny. Buziaki wielkie dla wszystkich nowych mamusiek:-):-):-)
Trzymam za Was mocno kciuki. Nie schizujcie proszę bo fasolki tez sie denerwują. Ja tak sobie gadam ale pewnie tez bym niexle schizowała.

Gabi zdrówka duzo zyczę . No ile mozna chorować?????

Miroslava moje rybki to pyszczaki.

Kinguś po zabiegu 5 dni byłam na zwolnieniu i potem poszłam do pracy, bo siedzenie w domu nie działało na mnie dobrze. Cały czas ryczałam i nawet z lóżka nie chciało mi się wyjść. Teraz skupiłam się na wykańczaniu domu, biegam 4 razy w tygodniu na tańce i teraz to czasami brakuje mi czasu żeby spokojnie odpocząć i pomyśleć.
Ale też odliczam czas do pierwszej@. Jak przyjdzie to mam nadzieje że wszystko ruszy z kopyta. Zaczne w końcu robic badania to sie lepiej poczuję, bo teraz to cały czas myślę dlaczego ???

Ja tylko się witam

Andzi :-D:tak:;-):-) musowo następna impra z Tobą kochana!

Powiem Wam przez to że tyle wypiłam wczoraj :zawstydzona/y:;-):-) a dawno nie piłam na BB:-p zaspałam rano i mąz dziwnie się na mnie patrzył bo to ja budzę nas do pracy :shocked2::sorry2: i mieliśmy mały poślizg.

Odezwę się później. Teraz muszę coś załatwić ale nadrobiłam zaległości..

Mała, Dilajla, Agula AJ, Marzenko, Mika, NIUSI, Gabi, Agula Irl!! cieszę się ze jesteście

Carri, Kinguś, Agi Ona itd. Was też zapraszamy na imprezki. Może wkońcu powrócą tamte miłe czasy?

Zmykam do napisania kochane!!

Dilajla piękny suwaczek!!! Odrazu zauważyłam :-D

Mika i JUNIOREK też sliczny!

Jeżyk super wieści!

i nie umiem tak wejść i wyjść.. a nie mam czasu... sorki że nie odpiszę na posty..

ale widzicie chyba że nie tylko NAM brakowalo tych wieczorów.. takich starych BB-owiczek jest więcej :-D:tak:

no jestem...przywiozlam dziewczyny a najstrsza wyslala mi smsa ze przychodzi na piechote wiec mam juz wolne....
u mnie pada oczywiscie...M przyjezdza z pracy pozno bo daleko pracuja...jeszcze podobno nastepny tydzien taki bedzie...ech....
noooo.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry