• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czuje się na prawdę dobrze, tylko jeszcze trochę zamulona jestem.
Cieszę się, że jestem już w domku i najchętniej już dziś zmajstrowała bym małego bobaska ;-)
Widziałam na izbie przyjęć kobiety w ciąży, słyszałam ich serduszka na ktg na oddziale leżały mamy z dziećmi(ale nie w moim pokoju) i się nie rozkleiłam :-)

Uciekam na obiadek

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! dopero teraz boście tu naprodukowały stron że hej.Była fajna imprezka co mnie ominęła i picie:-):-):-):-)oj napiłabym się:-)

Nie udało mi się zbałamucic męża,dopiero dziś rano,no trudno,zobaczymy co będzie:-D

Co do jedzenia to zjadłam 2 porcje fasolki po bretońsku a za pół godziny odgrzewałam pizze od wczoraj bo głodno się czułam i wcale nie czuję się najedzona:-D:-D:-D:-D:-D

Chyba rozwija mi się jakies paskudztwo,temperatura od 4 dni powyżej 36.6,czuję skrobanie w gardle,czuję ze pali mnie twarz,pod pachami cosik pobolewa,podbrzusze pobolewa.Boję się że się pochoruję.

Najważniesze gratuluje nowym mamusiom fasolek,niech te najbliższe miesiące będą bezproblemowe i radosne.Widzę że rozsypał się pażdziernikowy worek,Kasiek a może ty też?nie odzywasz się

Kinguś najgorzej do pirwszej@,czas się ciągnie i tak strasznie się chce żeby ona już przyszła,kiedy przyjdzie to jest to jedyny raz kiedy tak strasznie się cieszymy że przyszła.Po pierwszej@sama zobaczysz że wszystko będzie lepiej i szybciej poleci czas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry