• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a zawitala zawiatala w sobote......dzis juz sie konczy na szczescie....no i staranka zawieszone....a tak moj M liczyl ze nam wyjdzie....normalnie wszoku bylam ....jak dostalam @ to powiedzial ze strasznie mu przykro...ze myslal ze nam sie udalo....ech....i wie doskonale ze zawieszamy....jena ...ale sie czuje

Drogie Kobietki!!!

Pisałam już w innym poście, ale zależy mi, żebyście też się nie poddawały, więc ...

Poronienie przeżyłam już dwukrotnie i tylko Wy - te, które to przeszłyście - wiecie, co się z nami dzieje, jak stracimy nasz skarb, jak to niemiłosiernie boli, jak jest ciężko, jak bardzo się boimy kolejnej ciąży, choć tak bardzo jej pragniemy i choć upłynęło już troszkę czasu nadal Pamiętam i wiem, że tak zostanie!

Piszę do Was, ponieważ od trzech miesięcy jestem najszczęśliwszą kobietą pod Słońcem - mam Cudownego synka, który każdym swym uśmiechem sprawia mi mnóstwo radości i możecie wierzyć lub nie, ale niejednokrotnie ryczałam ze szczęścia po jego "a gu" i wierzę, że Wy też usłyszycie "a gu" od Waszych dzieci!

NIE możecie się poddawać, wiem jak Wam jest ciężko, ale warto walczyć i WIERZĘ, że Wam się uda - mi się udało!

Pozdrawiam Cieplutko!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry