• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam kochaniutkie

jestem teraz słomiana wdowa hehe sama bez M do poniedzialku jeszcze jutro do pracy i weekend wolny aj jak sie ciesze u Nas tez bylo tylko raz ale wczoraj jak policzylam akurat byl dzien plodny wg laledarzyka chociaz czulam ze owulka byla w 10 lub 11 dc

aga irl wiesz jak sie nie planuje to szybciej zachodzi sie w ciaze

mirus a ty kiedy teraz masz wizyte u gin czekamy na zdjatka usg JUNIORKA

edytko ja to czekam na impre hehe

uciekam zaraz z pieskiem na spacerek i mlodemu kolacje przygotuje i bedzie wiecej czasu na BB

KASIU a Ty gdzie sie podziewasz ?

reklama
Ja poroniłam 2 razy, a raz miałam ciążę pozamaciczną z drugą ciążą normalną - obie straciłam i ledwo wyszłam z tego z życiem, bo lekarze nie byli przygotowani na taką sytuację i nie rozpoznali w porę co się dzieje. Minął ponad rok od tego wydarzenia. Dzięki bogu mam chyba oba jajowody droże. Tyle z tego dobrego, że nie wycięli mi żadnego :) Teraz jestem w 8 tygodniu ciąży biorę Duphaston i trzymam kciuki. Wierzę, że może się udać. Widziałam już bijące serduszko mojego dzidziusia i jakoś mam dobre przeczucie. Wydaje mi się, że zawsze jest nadzieja i trzeba próbować :-)

Kamigor, witaj wśród nas no i gratuluję fasolki:-)

Marzenko, ja nastepna wizyte mam w przyszły piątek, sama jestem ciekawa jak wygląda ten nasz mały łobuziak, bo jak byłam w sobote w szpitalu to nic nie widziałam, słyszłam tylko bijace serduszko:-)

PRZEPRASZAM WAS ALE SIOSTRA DZWONILA NA SKYPIE....
ja juz chyba powoli bede sie ewakuowac.....niedlugo M powinien wrocic....
pozdrawiam was dziewczynki kochane....
pojawie sie napweno jutro....
dobranoc

witam Was serdecznie!!!
MAŁA, DILAJLA przeogromniaste gratulacje!!!
Żałuje, że nie było mnie wczoraj na imprezie jak za starych dobrych czasów.....
Jutro wizta, boje sie strasznie....Uciekam bo humor nie dopisuje

hej agus, dzisiaj nie dam rady bo przez caly dzien mi bleeeee i leze, wlasnie wysłałam meza do sklepu bo zachciało mi sie drożdżówke, ciekawe czy gdzieś ją dostanie o tej porze, hehehe

mirus pewnie dzidziol juz duzy

alla bedzie dobrze !!! trzymam za Was Wszystkie mocno kciuki

pozniej jeszcze Was poczytam bo teraz moj juniorek kce kompa hihi lekcje odrobil wiec mu pozwole na godzinke gora

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry