• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiecie co moje laseczki chyba padam na pysk troszke w domku porobilam i nie mam juz sily na nic hehe dobrze ze nie ma mojego M

kasiu mojea bedzie juz 5 @ ale ten czas leci ,,,,, wydaje mi sie ze jeszcze nie jestem gotowa na ciaze hmmmmm raz bym chciala a raz nie wiec coz co ma byc to bedzie ....
kingus kochana doczekac sie pierwszej @ to wiecznosc potem juz z gorki 3 maj sie bedzie dobrze Musi byc
zaraz mykne spac z moim drugim mezczyzna

Ostatnia edycja:
kasiu idz utul swojego skarba ja zaraz mojego posciskam malego duzego jak mu sie wydaje echhh juz nie pamietam kiedy go tulilam tak mocno dzisiaj to nadrobie hehe
mam taka cicha nadzieje ze jeszcze bede tulila takiego malego szkrabka jak narazie nadrabiam (siostru\y synkiem)
milych snow moje kochane

tak jeszcze na koniec odpisze kazdej na posta >>>>>>>>>>>
(to zostawiam słodziutkiej haha)

jestescie WSPANIALE ,WYJATKOWE I SZCZESCIE WAM NAM SIE NALEZY BEDZIE DOBRZE JA TO WIEM !!!!!!!!!!!!!

"Nadzieja na lepsze jutro"

Odebrano jej wszystko
Dom, rodzinę, marzenia...
Nie spotkało ją nic dobrego
Tylko smutek i łzy...

Nie widziała już światełka w tunelu
Ciemność - nic więcej...
A jednak nie poddała się
By odnaleść swoją wartość.

A ja... choć spotkało mnie trochę cierpienia
Załamuję się i nie chcę powstać już.
Nie widzę nadziei - obok nie ma przyjaciela
Przy mym gardle załamania nóż.

Moje życie nie jest pasmem szczęścia...
Wszystko co dobre szybko mija...
Nie mam nawet chwili by nacieszyć się tym dniem
I w smutku patrzę jak odpływa w nicość nieznaną.

Spoglądam przez okno na przestrzeń rozjaśnioną
Widzę uśmiechnięte twarze ludzi...
Nadzieja wkrada się do mego serca
Może już jutro poczuję smak prawdziwej radości...

reklama
kasiekkm, karola ja też nie mam żadnych objawów...jedyne co mnie martwi to ciągła zgaga od wczoraj po każdym posiłku, jeśc sie chce a jak zjem to jakbym sie octu najadła...mój m stwierdził, ze to na tle nerwowym i bym sie nie nakręcała:zawstydzona/y: pewnie ma rację...ale ja ostatnio nie denerwuje sie az tak bardzo....:confused2:

każda z nas sie doczeka, karola ty po 4@ może ja może też po 4@...kto wie...bociek jak widac wybiera z zaskoczenia i nic nie możemy na to poradzic...

buziaki papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry