• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie:-) widze ze wczoraj w koncu wszystkie stare forumowiczku sie zebraly:-)
eh szkoda ze mnie nie bylo, ale po 9 godz w pracy przed kompem potrzebuje troche wypoczynku, ale Edycia dzieki za powiadomienie:-) dopiero dzis odczytałam

MAŁA i DILAJLA choć wiem juz jakis czas to gratuluje równiez na formu;-) wy wiecie jak wam kibicuje:-)

MADZIU!!! GRATULUJE ZDANIA PRAWKA!!!! super ze sie udalo za pierwszym razem!! ja juz pomykam od 11 lat po drogach ale wciąż pamiętam jaki to byl stres na egzaminach a mialam ich 4 :-) heheh

GABI- kuruj sie kuruj kochana! trzymam kciukaski!

ALLA , ALSO i GUSKA kcióków az mi brakuje!! eheh
no i Mircia i Madzia:-) kurde ile fasolek, jesli o jakiejs zapomnialam to sorki:-)

a reszte kolezanek serdeczie pozdrawiam i zycze owocnych staranek, ja od przed wczoraj robie testy owulacyjne w które zaopatrzyla mnie moja BB bumowa kolezanka Madzia:-) no i dzis juz jest ta druga kreska ale jeszcze slaba, wiec, od jutra robie co 12 godzin ten test.
no i trzymajcie kciuki i prosze o duuuze porcje fluidków ciażowych!! baaardzo ich potrzebuje, przedwczoraj widzialam 2 lecące do afryki bociany a w sobote 4 szt.!! mam nadzije ze choc jeden cos mi zostawil przed odlotem;-) ale to sie okaże dzis 11 dzień cyklu!!

przedwczoraj widzialam 2 lecące do afryki bociany a w sobote 4 szt.!! mam nadzije ze choc jeden cos mi zostawil przed odlotem;-) ale to sie okaże dzis 11 dzień cyklu!!
Tyle bocianów to jednak musi coś znaczyć ;-)

Troszkę mnie brzuszek boli ale mówili, że to normalne. Chyba dziś za dużo łaziłam bo troszkę słaba jestem i ciągle ziewam.

Ostatnia edycja:
Tylko u mnie bo w ogóle jakoś bez krwawo wszystko poszło :tak: Czasem coś poleci jak jestem w wc ale przez cały dzień tylko raz więc chyba jest wszystko dobrze. Mam nadzieje, że wszystko się szybko zregeneruje i dostanę wkrótce zielone światełko :-D

Witajcie dziewczynki..........:-):-):-):-)ja tylko na chwilkę...........nie mam weny do pisania,teraz i mnie dołek dopadł,,,,,:no::no::no::no:

DILAJLA,,,,,,,,,,,,,,,,wkońcu......:-):-):-)trzymam kciuki,,,,,,jeszcze raz gratuluję,,,,,,,,,,,,,,,,

MAŁA ,gratuluję.............

ALe mamy juz ciężaróweczek,,,,,teraz to można policzyć te niezafasolkowane,,,,tyle WAS jest i to dobrze,,,,,,,,,

Marzenko,,,dzięki za pamięć,,,,,,,,,,,,jestem jestem,tylko dołek zabija mi chęć pisania,,,,,,,,,,,a co U
Ciebie kochana??????

Syla trzymam kciuki za owocne staranka,,,,,,,,,,,

PIKSELKO, KAROLA za WAS też.................ja myślę znów odpadam ..........:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..może następnym razem się uda,bo teraz to ja nie mam żadnych objawów ciążowych,,,,,,,,,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a test niby pokazał,że owulka była,,,,,,,,,,,,,buuuuuuuuu

Słodziutka ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-):-):-) JAK MAMUSIA???

ALlicja,,jak tam znalazłaś mieszkanko???
Aga AJ......ja dzisiaj,ku lepszemu Twoje sprawy??????jak nastrój,,,,,,,,,,??

SELENKO,,,,,,,buziole,trzymam za CIEBIE MOCNO MOCNO KCIUKI,,,,,,,,,,,,,,,,,mam nadzieję ,że TOBIE SIę szybciutko uda,,,,,,,,,

ZAFASOLKOWANE,,,,,,,,ale CIESZĘ SIE ŻE WAS TYLE>>>>>>>>>

STARAJĄCE,,,,,,,,,,,,,,TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!

NIUSIA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,za ciEBIE TEZ I TWOJE BADANKA:-):-):-):-)

nie wymienione pozdrawiam,,,,,,,,,

KINGUSIA DOBRZE ŻEMASZ ZA SOBĄ<<<<<<<<teraz będzie Tylko lepiej,,,,,

LUIZA, CYniczna, Pysia pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

A mój BOCIEK jak się wypuścił to do mnie wrócić nie może,,,,,,,,,,:-p:-p:-p:cool::cool::cool:

Aga irl........coś czujęże linea pójdzie w bok i rozpoczną się staranka,,,, z tego co piszesz wygląda że nadal pragniecie tupotu małych nóżek,i tak trzymac,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-):-)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE

KArola ja wiem,że się nie udało,,,,,,,,,, jak pierwszym razem była,wiedziałam odrazu,ostatnio też,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to się wie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ja wiem ze nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-( noale trudno,może listopad bedzie łaskawszy,,,,,,,,,,,,,,,,:-(
ale za CIEBIE trzymam kciuki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry