• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No i najważniejsze dziewczynki z fasolkami gratulacje, fakt coraz więcej tu zafasolkowanych, ale to dobrze........
Mireczko to już bliżej niż dalej ...fajnie
Madziu gratulacje...musze podać cię za przykład mojemu Tacie on próbuje już 10 razy i zawsze ma coś przeciw sobie...
Słodziutka dużo siły....
.......ja powoli zaczynam tracić nadzieję ze będę w waszym gronie.... no ale jeszcze nie do końca za dwa tygodnie lekarz a później następny ech.... po za tym za 7 dni byłabym poraz drugim mamą:-(

reklama
szafirek13...widzę, że i ciebie dołek dopadł...i watpisz...ja mam nadzieję, ze tak źle nie bedzie, lekarze cos wymyslą na twoje kłopoty i za kilka cykli,1..2..3 bedziesz już czekac na II na teściku...

u mnie dzień nie zaczął sie najlepiej bo sensacji zołądkowych ciag dalszy, w nocy byłam głodna więc myslę sobie tak...od suchej buły zgagi nie dostanę....oj jak sie myliłam....tylko zjadłam od razu szok:szok: nie spałam z godzinę tak mnie meczyło, od rana powtórka z rozrywki ....znowu mam w ustach kapciocha żelazianego - zamiast kawusi jak codzień (bo pomyslałąm, ze to ona mnie tak podrażniai stąd ta zgaga)...butelka wody mineralnej i nic niepomogło, więc myslałam, ze to z głodu .... zjadłam bułke z szyneczka i serkeim i ble ble ble jeszcze gorzej......odczekałam chwilkę i wypiłam w końcu kawusię i wiecie co była ochydna, ale nie ma się co dziwic skoro mam taka obrzdliwą nadkwaśność, że i kawa mi nie pasuje....wiem wiem, zaraz mi ktos powie, ze to może na fasolke ale ja myslę, że ja mam raczej cos z głową i psychicznie sobie te objawy wywołuję sama :-( przez to ciagłe myslenie....nie chcę czuc sie jak wariatka doszukujaca sie u siebie jakichs objawów:crazy:... a tak sie od rana czuję, i mój m też mi to dał do zrozumienia...az mi wstyd...

szafirek13, na jakiekolwiek objawy ciazowe jeszcze za wcześnie, i na bete i na teścior też więc to raczej z nerwów...ech może juz nie bede nic pisac o moim samaopoczuciu, bo jak@ przyjdzie to bedzie mi smutno, ze tyle dni mnie wymeczyło i nic nie wyszło z tego...

DZIEN DOBERK WITAM SIE I PRZYJDE POZNIEJ
KASIEK....JA ZACHODZILAM PO 4 @.....TYLE WIDOCZNIE POTRZEBOWAL MOJ ORGANIZM NA POWROT DO NORMALNOSCI... moja 4 @ wlasnie sie skonczyla....tak wiec kochana to ze zachodzilas od razu nie oznacza wcale ze tak bedzie po poronieniu...glowa do gory.....zajdziesz:):):)
jade do szkoly z dziewczynami...jak oporzadze wszystko to do was przyjde i mam nadzieje ze chociaz ktos tu bedzie hehehe...MIRUS mowilas ze nie masz co robic.....czekaj tu na mnie ehhehehe
pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia

ale ostatnio rano pustki na BB...katrin, gdzie ty?
...Aga, ja mam nadzieję, ze po 4@ tez zajdę w ciażę...to w sumie tylko 2 miechy zoatało...:-)...było by super i bym sie cieszyła a nie martwiła...

kasiekkm i aga i tak generalnie uważam, że jeśli sie uda zajsc w ciażę w ciągu 3 cykli to naprawdę super sprawa dla osoby, która nie miała nigdy żadnych problemów, łyzeczkowań i innych komplikacji...a dla nas po poronieniu zajście w ciagu 3 cykli po 3 @ to jest cud...więc uszki do góry i spokojnie...nasze fasolki na nas czekają....

Witam
Pixellko ty wiesz najlepiej, co do zgagi to ja czasem też miewam, i najlepszy a co najważniejsze nieszkodliwy w razie czego jest manti ale w płynie, tabletki są kiepskie. Moje napady zgagi też bywają okropne to tak jak byś się poparzyła ble straszne uczucie.
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry