• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
pixelcia......... byłam taka jakaś inna ........... coś ......... a cholera nie wiem jak to powiedzieć
ale wiedziałam ze cosik sie dzieje
i ten smak tak jakbym złotówkę ssała
ahhahaahhh ..................... no i cyce była jakieś inne.............

ja wiem, ze cieżko sie nie nastwiac ale mnie wczoraj mój m ostudzil skutecznie i raczej samopoczucia zgagowego nie wiażę z ciażą ale z nerwami bo sie ostatnio ze mnie hetera zrobiła....co do piersi to owszem bolały ale po 5tc...i to krotko

idę zjesć spagetti bo wczoraj upichcilam ....
witaj kasiekkm kopę lat :-)

Wyniki mam chyba dobre. Nie wiem jak mocz, bo nie ma norm. Cukier w normie, w morfologii mam jedynie trochę za dużo leukocytów i neutrofili, reszta w normie. Miałam zlecone jeszcze VDRL i HBS i oba są ujemne.

reklama
witajcie dziewczyny
ja urodziłam synka 23.09.08r w 23 tc.
na poczatku od razu panicznie i histerycznie chciałam być w ciąży, teraz troszkę się psyche uspokoiła, ale nadal bardzo bym chciała zajść niedługo w ciążę. Jednak nie będę się za bardzo nastawiać, bo może nie być tak różowo jak bym chciała.
Na razie uspokoiło się plamienie, czekam na pierwszą @ ciekawe kiedy przyjdzie, potem będe chciała poczekać ze 2, 3 cykle i potem zacząć starania.
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry