Katrin257
odrzucona....:-(
witam dziewczynki
dopiero wstałam ......................hmmmmm i nie wiem po co....hhiih
a takiego plana miała na dzisaj.............oczywiscie nici z planów........
bo jak widzac dzidzi chciała spanka.................
zaczynja mnie pobolewac piersi...........no może nie boles , ale takie wrażliwe są i nawet m nie ma pozwolenia na ich dotykanie.................. ( M ma łape jak imadło- nie ryzykuje doznań)
wczoraj zrobiłam pazurki a pozniej siedziałam w ogrodzie ...........i tak jeszcze kupa rzezcy do zrobienia..............
wykopaliśmy część dalii , wiec jeszcze bede kret.............hihi
mirus ja chyba tez bede miała królika bo wpieprzam wszystko co zielone i warzywniasto-owocowe.............az do przesady
pogoda znowu do doopy...........jakoś takoś szaro wszedzie..............
ale wczoraj pojechałam do kolezanki i jechałam przez przepiekne jesienne miejsce
drzewa z żółtymi i czerwonymi liśćmi............bosko
gotuje zupe na winie..........
i to wszystko
pozdrawiam
dopiero wstałam ......................hmmmmm i nie wiem po co....hhiih
a takiego plana miała na dzisaj.............oczywiscie nici z planów........
bo jak widzac dzidzi chciała spanka.................
zaczynja mnie pobolewac piersi...........no może nie boles , ale takie wrażliwe są i nawet m nie ma pozwolenia na ich dotykanie.................. ( M ma łape jak imadło- nie ryzykuje doznań)
wczoraj zrobiłam pazurki a pozniej siedziałam w ogrodzie ...........i tak jeszcze kupa rzezcy do zrobienia..............
wykopaliśmy część dalii , wiec jeszcze bede kret.............hihi
mirus ja chyba tez bede miała królika bo wpieprzam wszystko co zielone i warzywniasto-owocowe.............az do przesady
pogoda znowu do doopy...........jakoś takoś szaro wszedzie..............
ale wczoraj pojechałam do kolezanki i jechałam przez przepiekne jesienne miejsce
drzewa z żółtymi i czerwonymi liśćmi............bosko
gotuje zupe na winie..........
i to wszystko
pozdrawiam