• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki

dopiero wstałam ......................hmmmmm i nie wiem po co....hhiih
a takiego plana miała na dzisaj.............oczywiscie nici z planów........
bo jak widzac dzidzi chciała spanka.................
zaczynja mnie pobolewac piersi...........no może nie boles , ale takie wrażliwe są i nawet m nie ma pozwolenia na ich dotykanie.................. ( M ma łape jak imadło- nie ryzykuje doznań)

wczoraj zrobiłam pazurki a pozniej siedziałam w ogrodzie ...........i tak jeszcze kupa rzezcy do zrobienia..............
wykopaliśmy część dalii , wiec jeszcze bede kret.............hihi

mirus ja chyba tez bede miała królika bo wpieprzam wszystko co zielone i warzywniasto-owocowe.............az do przesady

pogoda znowu do doopy...........jakoś takoś szaro wszedzie..............
ale wczoraj pojechałam do kolezanki i jechałam przez przepiekne jesienne miejsce
drzewa z żółtymi i czerwonymi liśćmi............bosko

gotuje zupe na winie..........
i to wszystko
pozdrawiam

reklama
A mi jest niedobrze na maksa. Zastanawiam się co zjeść, żeby przeszło, ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. Robię sobie zieloną herbatę z imbirem, może mi trochę przejdzie. Nudzi mi się strasznie, nic mi się nie chce, taki chyba dzisiaj mam do dupy dzień. Dobrze, że M dzisiaj wraca. Wypiję tę herbatę i pójdę do sklepu i po moje wyniki, a potem zacznę robić obiad i pod prysznic zrobić się na bóstwo, którego i tak M nie będzie mógł dotknąć... No, ale cóż chociaż poczuję się lepiej. Bo czuję się naprawdę do bani.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry