• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hahaha dobre nie ma to jak super powonienie ;-)
ja narazie nie mysle o starankach zobaczymy co lekarz powie po badaniach teraz sie tylko modle żebym 14 dostała @ bo 21 czeka mnie histeroskopia a potem to zobaczymy co pokaza badania z jednej strony chailabym zeby było wszystko ok a z drugiej chcialabym zeby cos znalezli to przynajmniej znalibysmy przyczyne.
Jestem ciekawa kiedy lekarz da nam zielone swiatełko moze w grudniu albo styczniu fajnie by bylo ale jakos nie ma juz cisnienia zabardzo sie boje 3 raz to juz bym chyba niewytrzymala

a teraz z innej beczki nasi znajomi wczoraj wylecieli do Egiptu kumpela jest w 13tc tak strasznie im zazdroszcze takiego relaksu :-) mmmmm

niusi@ ja bym niekoniecznie wybrala Egipt w jej stanie, bylismy z m extra hotelu, mielismy wodę buteklowaną, nie pilismy niczego podejrzanego, jedliśmy same dobre , gotowane rzeczy a i tak nas faraon nie oszczędził....

jesli sie zdecyduje na jakies wakacje w ciazy to napewno turcji, tunezji i egiptu nie wybiorę....raczej francję, hiszpanię, włochy albo grecję...horwację...

Ja jedynie co to jakbym byla w ciazy wybralabym góry :-) a dokladnie ZAKOPANE jednak wiem ze góry to zły pomysł jak sie jest w ciazy...

Czytajac wasze posty obilo mi sie ze ból piersi Wam doskwiera - mowa o przyszlych mamusiach. Ja tam gdybym byla w ciazy to bym nie martwila sie o to czy mnie piersi bola .... ja nie miałam bolów piersi moze raz góra dwa razy zdarzyło mi sie .

A teraz nic moje Panie myka zerkac na allegro w poszukiwaniu motocykla :-)

Mój mąż też jedzie w listopadzie do Egiptu, ja mogłabym też jechać, ale nie będę ryzykowała. W zeszłym roku moja koleżanka pojechała, i przywiozła sobie stamtąd jakąś bakterie, do tej pory nie może się jej pozbyć... Egiptu bym się poprostu bała.

Moje kochane zaciążone koleżanki, ja miałam tak samo, cały czas się macałam po cycuszkach, bolą, nie bolą, no może bola, ale za mało.... Normalny cyrk:-D Ale schizy to mam do tej pory, nie wiem czemu, ni z gruszki, ni z pietruszki mam wrażenie, że to już koniec ciąży, tak bez powodu.... Ale na szczęście to tylko moja psychika fiksuje...:tak:

Moja też fiksuje,jak to kogoś pocieszy;-)
Tylko ja się boję,ta infekcja.:zawstydzona/y:M miał po urodzeniu problemy,wrodzona infekcja,tragiczne wyniki krwi,żółtaczka,potem problemy z napięciem mięśniowym,bezwładną rączkę...I wszędzie pierwsze pytanie,to czy była pani chora w ciąży:-( Na rehabilitacji mi dokładnie tłumaczyli,że każda infekcja uszkadza ukł. nerwowy,mózg,zależy tylko jak...Wtedy miałam tylko porządne zapalenie zęba i antybiotyk,ale już w 3 trymestrze.A teraz jeszcze nawet łożysko nie rozwinęte całkiem.
No dobra nie smęcę,ale wiecieże trudno.

Mała,czyżbym dobrze doczytała?:-D Super !!!
Trzymajcie się wszystkie.Papa.

Dziewczyny przepraszam że wczoraj nie pisałam już do was ale zajechaliśmy jeszcze do mojej koleżanki po wózek i tak nam zeszło, stwierdziliśmy że nie kupujemy nowego bo ona swój używała około 6 miesięcy a za to na lato kupimy nową spaceróweczkę dla..... GRACJANKA!!!!!!!!!!!! bo jak narazie to pani doktor stwierdziła że jest tam synuś który idealnie się rozwija:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
hej mircia no ja tez bym sie bała jechac w odmiennym stanie do Egiptu ale to ich wybór oby nie załowali tej decyzji i ma nadzieje ze uda im sie wypoczynek

a ja daej cała dygocze boziu co sie ze mna dziej :baffled::no::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry