• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dilajla ja gotowałam ostatnio w sobote od soboty jemy wrzutki i zapasy bigosowe...a ja zjadłam zupke wczoraj w pracy a dzis nie miałam na nic ochoty.....
moje dziecko spi w dzien 2-3h ale ja w dzien w pracy, a jak wracam jestem taka padnieta, ze do 20 ledwo już siedze a o 20 juz spię, m kapie mala i mi wrzuca do łózia....
nie umiem robic golabków...a moja mama takie pyszne robi, cóz z tego jak pewnie bym sie po nich źle czuła...nie mówiąc juz o sałatce....

Kingus fete jesc można ale strasznie słona...a fasola wzdyma...nawcinaj się teraz bo potem możesz juz ochoty nie mieć....

kingus dziekuje
co do fety to chyba nie popadajmy w skrajnosc, ja w pierwszej ciąży pomimo ze niby nie wolno zajadałam sie serkami camembert w panierce i zurawina
ale co miałąm zrobic jak to mi najbardziej smakowało a jak sie zapytałam mojego gina bo tez mi mowiono ze nie powinnam jest takich serów to powiedział ze organizm najlepiej wie na co ma sie ochote i co nie zaszkodzi wiec jadłam

Oj Pixellko ja ciągle wierze, ze niedługo wstawię suwaczek ciążowy...
ale chyba za bardzo chce i muszę troszkę wyluzować dlatego ciesze się ze idę do pracy;-)

Kinguś...napewno niedługo wstawisz...czas tak szybko leci, ze sama sie nie zdarzysz obejrzeć i już bedzie pierwsze usg i serduszko....
zapisalam sie na usg w 13tc do bardzo polecanego doktora makowskiego... podobno super specjalista w diagnostyce prenatalnej i nigdy sie ie myli....i podobno lepszy niz nijaki pan prof. Roszkowski...opryskliwy gbures.....200PLN taka przyjemnosć a u roszkowskiego 350pln ale czego sie dla fasolki nie robi....

ufff ja na chwilke....
posprzatalam,zrobilam gulasz w sosie pieczarkowym i ziemniaczki z czerwona kapustka a na kolacje juz przygotowalam krokiety z serem i fankfurterkami....no i zeszlo mi tak.....aaa i w kominku juz tez rozpalilam....a za niedlugo po dziewczyny jade....ech....ja to ciagle cos robie heheheh...

a co do humorku to u mnie jak najbardziej fajniutki heheh...mojego M poznalam w piatek 13 tego hahahha.....no i sprawdzialam konto w necie rano i jakas kaske mi dolozyli tylko nie wiem za co hahahha.....czekam na decyzje o dofinansowaniu na ogrzewanie i moze to to....ale papier nie przyszedl jeszcze wiec nie wiem ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry