reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny pomocy :-( w nocy z M zebralo nas na amory ale nie kochalismy sie tylko
piescilismy M nigdzie mi palcow nie wkladal i zaraz po tym jak poszlam do lazienki to poleciala
ze mnie brazowawa krew czyli plamienia chwilowe one sa ale sa . :-(
Wzielam od razu luteine dopochwowo i w pochwie tez bylo brazowo godzine po tym jak sie
podcieram to jest jeszcze troche plamien Boze dziewczynki boje sie :-(

reklama
hej.
Dorota duże nie są te plamienia a plamienia się czasem zdarzają ot tak ale jedź lepiej do lekarza lub do szpitala niech Cie przebadają dla świętego spokoju. Nie martw się jak leżałam w szpitalu to 3/4 dziewczyn było z takimi wlasnie plamieniami, które przeszly po kilku dniach i bylo ok.

Dorotka spokojnie, plamienia w ciazy sa normalne i nie swiadcza, ze dzieje, sie cos zlego. Zwlaszcza jak to nie jest swieza krew. Ale oczywiscie zadzwon do ginka albo jedz do szpitala, bo po co sie masz denerwowac.

Cyprysiowa :-)Dziendoberek widze, ze juz dzialasz. Ja juz zaliczylam spacer z suka i zabieram sie za sprzatanie... strasznie mi sie nie chce..:baffled:

W tematach meteorologicznych... pada snieg z deszczem...:wściekła/y:

Tolus :-)
Jezyk, dzieki za bocianki :tak:

Caluski i pozdrowionka dla wszystkich. Milego i relaksujacego weekendu

Maggie a dzień dobry :) mnie dziś dziecko o 7 z łóżka wyciągnęlo.Jak zawsze zreszta :baffled:

Poczytałam sobie troche o plamieniach owulacyjnych i moje wlasnie do niego pasowało zwłaszcza że był to 14dc (cykle 28) Jeśli tak to.... :szok: Jeny już się zaczynam bać na poważnie.

Hej babki:blink: Jejku,jak mi się spać chce,a my już na nogach 2,5 godziny:baffled:
Dorotko,pewnie to nic takiego,ale jedź do gina.Mi tam gin w pierwszym trymestrze zabraniał wszystkiego właśnie:zawstydzona/y:
Pozdrawiam.

Jezu Gabi strasz mnie więcej :zawstydzona/y:
Było tylko jednorazowe, najpierw maciupka plamna wielkości ziarenka maku :) później taka plama okolo 3 cm/1cm i nic więcej.

Tylko po to żelazo do lekarza biegnij,dużo mięska itp. bo bardzo małe masz (a może to był błąd,bo naprawdę bardzo niskie).Pa.

reklama
Dzis sobota i nikt nie przyjmuje tylko den durny szpital co w nim bylam ostatnio gadalam z gin i kazal lezec a w poniedzialek przyjsc ale ja do poniedzialku nie wytrzymam chce jecha do szpiatal innego ale nie ma kto ze mna jechac :-( boje sie strasznie i wole usg i zby powiedzieli ze jest dobrze

Do góry