Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
ja na obiadek robię dzisiaj roladki ze schabu. Mój M też nie lubi zup, zjada zupę a zaraz po tem chce drugie danie, więc wolę zrobić ziemniaczki i jakieś mięso i niż mam robic dwa dania :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pranie się pierze, obiad mam z wczoraj więc mam już wolne cały dzień ;-)

chociarz Ja nie mogę na Mojego narzekać bo jak go poproszę to we wszystkim pomorze a nawet czasami sam od siebie posprzata ;-)

Witamy poDziewczynki melduje sie po...:-)
Cyprysiowa- kochana nie martw sie tym zelazem, tylko skocz po tablety do lekarza! Ja mialam anemie po poronieniu a hemoglobine jak chlop hehea niestety nie moglam jesc tabletek zelaza :-( Jadlam: Ananasy- swierze, Szpinak z cytryna. podobno konskie mieso ma najwiecej zelaza- ale tego bym nie przelknela!!! :-) A co do plamien to mialam takie na 2 dni przed OWU. Wyluzuj sie i podbuduj organizm i co ma byc to bedzie :-)
Dotrotko- nie mozesz robic ani nawet myslec o fiku- miku z mezem :-(niestety. kiedy sie podniecamy to macica wprowadza sie w skurcze! O ile pamietam to mialas krwiaczka? pewnie to on plamil, ale jesli to nie zywa krew to pewnie nic sie nie dzieje
Ja w ciązy z Cypiane tez mialam anemie dosyc sporą ale hemoglobina byla zawsze okolo 9.00 a teraz mam ładną 12.9...
. Muffy, jak masz czas napisz mi jak robisz te swoje
Nic sie nie boj, tylko podpompuj to zelazo.
. I jak jakas chetna pominelam to przepraszam.Tez trzymam

ok. 14-15 jest ok.
Tak w sumie to gotuję dla czystego sumienia chyba tylko,bo mały zazwyczaj nie zje,a duży też nie zje,bo nie ma czasu,ogólnie nikomu moje obiady nie potrzebne

Nie opieraj się tylko na jednej diagnozie
Myślę o Was

. Może to zbieg okolicznosci a może nie;-) 
uwielbiam je i robie rozne:-)
dodaje np. kawe, mak, zurawine Piec 45 min w temp. 180 C PYCHA
SMACZNEGO