reklama
już jest ok - chociaż jeszcze 2 razy musi dostać antybiotyk. Chyba się lekarza przestraszyła, że od razu jej się lepiej zrobiło 
jak byłam za patologii ciąży to była taka dziewczyna, której robiono hsg - podobno jest to bolesne - ale poskutkowało ponieważ zaszła od razu w ciążę i jak ja wyszłam ze szpitala to ona urodziła synka :-)

jak byłam za patologii ciąży to była taka dziewczyna, której robiono hsg - podobno jest to bolesne - ale poskutkowało ponieważ zaszła od razu w ciążę i jak ja wyszłam ze szpitala to ona urodziła synka :-)
Maggie2412
Fanka BB :)
To dobrze Joas ze z psinka lepiej :-)... bo od razu sie serce kraje... poglaskaj Malenka ode mnie.. I ja caly czas czekam na zdjecia!
Maggie2412
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was miała robione badanie hsg?
Czesc Berbelku! Nie mialam HSG ale moze Ci sie ten link otworzy:
Poronienie - informacje dla Ciebie: Ogólne
Hej,my właśnie z zakupów wróciliśmy (tatuś nas zaszczycił swoją obecnością).
Jutro jedziemy do gdańska,do ikei po meble kuchenne i takie tam pierdoły
Sami bez M
Mam zamiar jeszcze koleżankę odwiedzić na chwileczkę jak się uda (ma córcię,która ma dokładnie tyle,co miałby mój dzidziuś:-().A dzisiaj mam w planie jeszcze podłogę,kuchnię i łazienkę i prasowanie.A rano przed wyjazdem do kościoła z palmą (M wstaje i tak o 5).Nie ma to jak ambicja
Także wrócę pewnie jutro w nocy,więc do poniedziałku.
Buziaki.Paaaaaaaaa.
Jutro jedziemy do gdańska,do ikei po meble kuchenne i takie tam pierdoły
Sami bez M
Mam zamiar jeszcze koleżankę odwiedzić na chwileczkę jak się uda (ma córcię,która ma dokładnie tyle,co miałby mój dzidziuś:-().A dzisiaj mam w planie jeszcze podłogę,kuchnię i łazienkę i prasowanie.A rano przed wyjazdem do kościoła z palmą (M wstaje i tak o 5).Nie ma to jak ambicja
Także wrócę pewnie jutro w nocy,więc do poniedziałku.
Buziaki.Paaaaaaaaa.
joasia dobrze że z psinka lepiej
dziewczyny a ja mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czekam na pomoc muffy a może Ty pamietasz.
Jest taka piosenka Dżemu i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
"Chodź połóż się obok mnie chcę w księżycu w księżycu tulić Cię kochać kochać kocghać tak bez pojęcia"
Pomocy!!!!!!!!!!
dziewczyny a ja mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czekam na pomoc muffy a może Ty pamietasz.
Jest taka piosenka Dżemu i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
"Chodź połóż się obok mnie chcę w księżycu w księżycu tulić Cię kochać kochać kocghać tak bez pojęcia"
Pomocy!!!!!!!!!!
A ja melduję,że mieszkanko lśni i błyszczy.Teraz łazienka "się chloruje" a ja bułeczkę wcinam
Skończę łazienkę,wykąpię się porządnie,tylko czy mi się będzie opłacało iść spać
Kurcze,od prawie trzech lat sobie obiecuję,że się wcześniej położę
Ale lubię sobie w nocy sprzątać,nikt się nie kręci i już nikt nie nabrudzi,rano będzie czysto
Bo normalnie,to 2 godziny nawet po najbardziej generalnych porządkach śladu nie ma
A tu jutro nas nie będzie,to dopiero we wtorek sprzątanko
Bardzo mnie nurtuje fakt,że niektórzy (a właściwie wszyscy na około) już sprzątają "na święta"
Jak ja bym tak przez tydzień nie sprzątała,to w święta nie dało by się tu wejść

Dobra,spadam,bułka mi się kończy.Ups,nakruszyłam
Dobranoc.Dzień dobry.Paaaaaaa.
Skończę łazienkę,wykąpię się porządnie,tylko czy mi się będzie opłacało iść spać
Kurcze,od prawie trzech lat sobie obiecuję,że się wcześniej położę
Ale lubię sobie w nocy sprzątać,nikt się nie kręci i już nikt nie nabrudzi,rano będzie czysto
Bo normalnie,to 2 godziny nawet po najbardziej generalnych porządkach śladu nie ma
A tu jutro nas nie będzie,to dopiero we wtorek sprzątanko
Bardzo mnie nurtuje fakt,że niektórzy (a właściwie wszyscy na około) już sprzątają "na święta"
Jak ja bym tak przez tydzień nie sprzątała,to w święta nie dało by się tu wejść

Dobra,spadam,bułka mi się kończy.Ups,nakruszyłam

Dobranoc.Dzień dobry.Paaaaaaa.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
kurcze posta mi zjadło.
skopiowałam ale mi wcięło też

jezyku ta piosenka to tylko Ty i ja
nie lubię pisać od nowa
skopiowałam ale mi wcięło też

jezyku ta piosenka to tylko Ty i ja