reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dorotka własnie albo gdzies prywatnie albo w ostatecznosci do tego szpitala i zarządaj usg. Jak Ci nie bedą chcieli zrobic to powiedz żeby dali Ci na piśmie że Ci odmawiają!

Gabi dziś na obiad wątróbka :) Ja ogólnie sie czuje ok. Choć moze juz sie przyzwyczailam poprostu ale juz wiem czemu chodze calymi dniami taka zaspana i rozdrazniona, bylo juz tak przed ciążą... Ile czasu potrzeba zeby podskoczylo zelazo jak bede uzupełniac lekami?

Cześć dziewczyny, jak ja bym chciała, żeby to juz były święta....:-( już mam dosyć sprzątania!!!! Chałupa coraz lepiej wygląda...no ale jeszcze daleko jej do świetności. Na szczęście dzisiaj przyjeżdża do mnie moja mama i trochę mi pomoże. Bo pomoc mojego męża skończyła się wczoraj tym, że stłukł mi najładniejszy wazon:baffled:, myślałam,że coś mu zrobię ;-)
A jak zacznie padać śnieg to mnie chuba nerwica chwyci, i tak na dworzu jest szaro i ponuro, a do tego błoto. A po śniegu to jeszcze gorzej będzie.
Chyba pójdę do mojego akwarium popatrzeć na rybki, to zawsze mnie uspokaja.
Na razie !!!
Miłego dnia Wam życzę, no i nie przemęczajcie się przy tym sprzątaniu!!!!:-) pozdrawiam

dorotka plamienie się zdarzają być może podnieciłaś się i dlatego tak sie stało, nie jest to czysta krew brzuszek nie boli więc:-) ale jedź do tego szpitala zażądaj usg powiedz że możesz nawet zapłacić i nie denerwuj się

batonikco tam u ciebie? ściskam cię mocno i przytulam cieplutko.

cyprysiowa Co ma wisieć nie utonie - jak mówi mądre przysłowie:-D;-):-p więc jeśli dzidiza ma byc to będzie a ja rzymam kciuki i przychylam sie do opini gabi. może powtórz wyniki bo naprawdę strasznie niskie masz to żelazo

Miłego dzionka dla wszystkich
Idę łazienka wzywa

Jezyk niech wisi, wisi sobie spokojnie przez 9 miesięcy!!!
Własnie dziwi mnie bardzo fakt ze przy takim niskim żelazie mam w normie hemoglobinę a przeciez żelazo jest z nią związane. Ide w pon. do gina, zobaczymy co powie...

A u nas dzisiaj na obiad ogórkowa mąż w pracy wróci jutro więc może byz tylko zupa bo on to raczej z tych mięsożernych kartoflanych

Dziewczynki melduje sie po...:-):-D

Jezyk- u mnie tez dzis ogorkowa i upieklam MUFFINKI kawowo-czekoladowe z gorzka czeko na wierzchu :-ppysznosciowe!!!!

Cyprysiowa- kochana nie martw sie tym zelazem, tylko skocz po tablety do lekarza! Ja mialam anemie po poronieniu a hemoglobine jak chlop hehe:tak: a niestety nie moglam jesc tabletek zelaza :-( Jadlam: Ananasy- swierze, Szpinak z cytryna. podobno konskie mieso ma najwiecej zelaza- ale tego bym nie przelknela!!! :-) A co do plamien to mialam takie na 2 dni przed OWU. Wyluzuj sie i podbuduj organizm i co ma byc to bedzie :-)

Dotrotko- nie mozesz robic ani nawet myslec o fiku- miku z mezem :-(niestety. kiedy sie podniecamy to macica wprowadza sie w skurcze! O ile pamietam to mialas krwiaczka? pewnie to on plamil, ale jesli to nie zywa krew to pewnie nic sie nie dzieje :-)

Joasia- ja chyba potrzebuje luteiny w III fazie, bo mam ja za krotka- tylko 11 dni :-(kiedys dostalam od gina luteine dopochwowa, ale za wczesnie ja kazal mi brac, co zatrzymalo mi owu (cialko zolte zostalo w jajniku) :-(Juz nie wiem, jak mam brac ta luteine? teraz jestem po owu, moze powinnam ja wziasc? :baffled::baffled:

pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-);-)

reklama
To znowu ja. Pomyslalam, ze zajrze, bo wlasnie polozylam sobie farbke na wlosy i mam 20 min.
Gabi, nie powiem z czym mi sie skojarzyly natychmiast rekawiczki gumowe, ktore byly w zestawie do farbowania...:-D
Mam weekend bez najdrozszego, wiec sie ``samorealizuje`` przy sprzataniu bo bylo brudno, ze strach :szok:. Ale nawet juz przejasnialo :-).

Ostatnia edycja:
Do góry