• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziekuje Wam dziewczynki za mile przyjecie,choc jeszcze pare dni temu
chcialam sie zarejestrowac na zupelnie innym forum:-(
ciezko mi tym bardziej ze nie mieszkam w polscea tutaj opieka lekarska jest ok dopoki jej nie potrzebujesz.w srode zaczely sie plamienia wiec migiem do szpitala a tam bardzo mily pan doktor stwierdzil,ze to sie zdarze w ciazy i nie ma co panikowac.pomacal mnie po brzuchu,zbadal mocz dla potwierdzenia ciazy i odeslal do domu.rano plamienia sie nasilily wiec zarejestrowalam sie do prywatnej polskiej przychodni i tam przynajmniej lekarz ginekolog nie mial zludzen ze poronienie jest w toku.powiedzial ze musialam cos poczuc,powinny byc jakies skrzepy a mnie nawet brzuch nie bolal!!!dopiero jak wrocilismy do domu to moj aniolek wyszedl ze mnie w calym kawalku.straszne to bylo!!!
tak bardzo sie staralismy i tak cieszylismy.w poniedzialek wracam do pracy,nie wiem jak bo widok ludzi mnie drazni.
mam nadzieje,ze nikt nie ma mi za zle ,ze sie tak rozpisalam i przelewam te lamenty na papier.dla mnie to taka terapia ,bardzo mi teraz potrzebna.dziekuje

Wonka nikogo to nie drażni, uwież mi.....niestety wszystkie przeszłysmy przze podobny horror...

Szafirku bedzie dobrze, betka napewno urosła a dzidzia za tydzień bedzie miała juz z 7-8 mm i bedzie jej bic serduszko...

also sałatka pyszna, mój nielubi tuńczyka ani brokułów a wszamał tle, ze jestem w szoku!!!...ja tez zjadłam i wczoraj i dzis już 2 razy....prawie nic nie zostało....

podaj mi jeszzce raz przepis na ta twoja brokułową?

Wonka no co Ty , nikt nie ma Ci za złe..
co do służby zdrowia to wyobrażałam sobie,że kraje takie jak Anglia mają super system zdrowotny..
praca Ci dobrze zrobi,zajmiesz sie czymś a i czasem ktoś powie coś śmiesznego i w końcu się uśmiechniesz..

witam....
Sylvii,Wonka tak mi przykro,nie ma slow pocieszenia na taki bol wiec przytulam mocno.

Domelka czemu lekarz stweirdzil,ze nie mozesz miec dzieci?

Dziewczyny mnie tez to przeraza ile dziewczyn do nas przychodzi ...a ile nie przychodzi a jest po stracie :confused:,co sie dzieje,ze tyle poronien,porodow przedwczesnych?Co jest z tym swiatem????

Gabi ahh te skurcze,ale juz wszystko wrocilo do normy ?Juz ich nie odczuwasz?Daleko mialas na te badania? Ah Ci faceci,musi zrozumiec,ze Ty teraz nie jestes w stanie robic wielu rzeczy,przecie to przumus a nie wybor Twoj.
Karola witaj,jejku nie wiedzialam,ze tata operowany.Ehhh,trzymam kciuki zeby bylo wszystko OK.
Pixelciu cos sie mijany na bb;-),ciesze sie ze apetycik wrocil i wcinasz salatki:-)

Also i Pixelka co to za salatki,ja tez prosze o przepis na priv:-):tak:

TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY DZIEWCZYNEK!!!!!!!

Ola15-w Anglii niestety nie za bardzo sie przejmuja takimi wczesnymi ciazami,poronienia tzw.samoistne takie jak moje nikogo tu nie wzrusza:-(.
zreszta polski ginio do ktorego sie udalam tez taki sobie.taki bezplciowy facet ,skasowal 100funtow a cala wizyta to trwala moze z 5 minut:((
za tydzien na wizycie kontrolnej bedzie juz inny lekarz bo sie zmieniaja co 2 tyg.
moze to i dobrze bo zobacze co ten drugi warty.
eh ciezko dziewczynki,ciezko,serce boli strasznie:-(:-(:-(

Wonka, twoje matczyne serducho będzie bolało zawsze, tylko z czasem to wspomnienie trochę się zamaże....przynajmniej trzeba mieć taką nadzieję, tak sobie cały czas tłumaczę, żeby nie zwariować, trzymaj się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry