• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
heheh a ja dodałam jeszzce tuńczyka majonez i kukurydzę...raczej mi prosta nie wyszła :-)...
a ja uwielbiam brokuły lekko podgotowane z makaronem - kokardki, czosnkiem i majonezem...pyszne np. do pieczonych w krakersach piersi z kurczaka ...... ktoś ogladał kiedyś Nigelle Lawson i jej przysaki?,,,
a jak miałam jeszzce apetyt kolerzanka mnie nakarmiła figami zawijanymi w szynkę wędzoną, ale pycha!!!!!!1

hejka...jestem...
autko prawie naprawione...jedna czesc do wymiany jeszcze ale musze u dealera to zamowic.....
poza tym ok....
troche mzy u mnie i tak jakos nieciekawie....
dzis piatek i moze uda nam sie pojechac poszwedac do sklepow....zobaczymy:):):)

reklama
Wróciłam. Stres potrafi działać cuda, od rana zero mdłości, czułam się fizycznie super a psychicznie okropnie. czekałam na lekarza ponad godzinę, ale..warto było.
Widziałam malucha i słyszałam jak mu bije serduszko, widziałam jak pulsuje i bije, popłakałam się ze szczęścia. Ma 12 mm i według USG dokładnie 7t3d czyli tyle ile według @. Idealnie co do dnia. Boże, nie mogłam prowadzić auta tak mi łzy ciekły za szczęścia. Wstawię wam zdjęcie.

I chciałam dodać,że bardzo dziękuję,że jesteście, wszystkie, jest o stokroć łatwiej przechodzić wszystkie stresy i zmartwienia, jak również radości z osobami, które rozumieją co się czuje.

Oczywiście mdłości wróciły jak tylko wróciłam do domu, blee..ale niech będą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry