Witam się z Wami wieczorowo.
Madziu84 witaj i Ty w gronie Aniołkowych mam. Przykro,bardzo przykro że musisz do nas dołączyć w takich okolicznosciach.Żadne słowa teraz Cię nie pocieszą. Ale uwierz mi że z czasem ból zmieni swoje oblicze i zdążysz się do niego "przyzwyczaić". Choć jak to koleżanka jedna z nas napisała bardzo obrazowo.. że zycie po stracie wygląda jak chodzenie po TATRACH.. raz góra raz dolina. My dodałyśmy jeszcze od siebie ze i przepaść czasem się zdarza.. ale gdy się w nią chce wpaść my zawsze tutaj będziemy by podać rękę. Trzymaj się dzielnie i pisz do nas jak najczęściej. To pomaga. Naprawdę.
Aguś AJ dziękuje :-)

i śliczna mała chuda dama

Pixelko musi teraz być dobrze! Uważaj na siebie. Ale przecież pewnych spraw nie przeskoczymy... o której jutro USG?
Mika super że grejfrut smakował. :-) I jak mężulek zmarzł na dworzu?
Gabi dziękuje!

Dziękujemy za pozdrowienia od ALICJI!!!! Własnie Alu gdzie Ty się podziewasz!!!!!!
Kinguś bardzo dziękuje
Szafirku więc teraz z tego całego zła życze Ci aby macica sama sobie poradziła i byś nie musiała mieć zabiegu! Buziam Cię
Pati i tak wiem że będzie dobrze,... Gabi ma rację.. nikt za Ciebie pracy nie napisała i na studia nie chodził
Wszystkie dziewczynki tulę i pozdrawiam